Nainen väittää harrastaneensa seksiä 20 kummituksen kanssa – nyt hän on mennyt kihloihin yhden kanssa: haluaa yhteisen kummitusvauvan - Viihde - Ilta-Sanomat

Nainen väittää harrastaneensa seksiä 20 kummituksen kanssa – nyt hän on mennyt kihloihin yhden kanssa: haluaa yhteisen kummitusvauvan

Joillekin Halloween on yksinkertaisesti liikaa.

Amethyst Realm menee naimsiin kummituksen kanssa.

31.10.2018 8:06

Australialainen kummitus rakastui toden teolla englantilaisnaiseen ja haluaa nyt koko maailman tietävän asiasta, Huffingtonpost tarinoi.

Amethyst Realm, 30, Bristolista kertoo harrastaneensa seksiä yli 20 kummituksen kanssa teini-iästä lähtien. Realm ei omien sanojensa mukaan etsinyt uutta parisuhdetta, kun hän lähti työmatkalle Australiaan. Mutta kuinkas kävikään…

Kaikki muuttui naisen lähdettyä vapaa-ajallaan pienelle vaellukselle. Hän kertoo kokeneensa sellaisia väristyksiä, ettei paremmasta väliä.

Realm ei uskonut, että kohtaaminen aaveen kanssa johtaisi mihinkään, sillä henget kuuleman mukaan viihtyvät vain yhdessä paikassa. Sitten tapahtui jotain järisyttävää: kun nainen oli matkalla kotiin, hän tunsi vaelluksella kohtaamansa hengen läsnäolon lentokoneessa.

– En uskonut sitä aluksi. Olin onnellinen ja innoissani – niin innoissani, että päätimme toimia. No, painelimme heti koneen vessaan, nainen jutteli The Sunille.

– Nyt kuulun virallisesti ”kymppikerhoon”.

Kohtaamisesta on kulunut yhdeksän kuukautta ja asiat ovat ajautuneet siihen pisteeseen, että Realm puhuu jo häistä – ja oman pienen kummitusvauvan tekemisestä.

Paranormaali kosinta tapahtui Realmin mukaan viime viikolla, kun pariskunta teki pienen reissun Englannin maaseudulle, ainakin jos on uskominen asiasta raportoinutta New York Postia.

– Ei ollut mitään polvistumisia, koska hänellä ei ole polvia. Mutta ensimmäisen kerran kuulin hänen puhuvan, nainen huokailee.

– Kuulin oikeasti hänen äänensä ja se oli syvä, seksikäs ja todellinen.

Hääsuunnitelmatkin alkavat olla kuosissa. Parin on tarkoitus vihkaista itsensä pakanallisessa seremoniassa, jossa heidän kätensä sidotaan symbolisesti yhteen liiton merkiksi.

– Häät vietetään jossain maaseudulla. Emme ole vielä jutelleet yksityiskohdista, mutta häät tulevat olemaan isot.

Realmin mukaan kummituksen ympärilleen levittämä energia on hyvin naisellista, mutta hän painottaa, ettei se haittaa seksielämää, sillä sukupuolella ei ole suurtakaan väliä mitä tulee aaveseksiin.

– Aaveita rakastavat ovat tavallista herkempiä. Kyse on oikeastaan yhteydestä, sillä seksi on erittäin kaukana fyysisestä seksistä. Se on silti aivan tavallista seksiä. Ainoa ero on, etten näe häntä, hän kertoi Gloucester Livelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?