Herttuatar Meghan pieksi prinssi Harryn saappaanheitossa – opasti jälkikäteen miestään, miten voittoheitto kulkee

rac

Julkaistu:

Herttuatar Meghan oli luonnonlahjakkuus saappaanheitossa.
Sää oli tiistaina sateinen, ja maa mutainen, mutta se ei estänyt herttuatar Meghania ja prinssi Harrya heittäytymästä leikkimieliseen kilpailuun Uuden-Seelannin visiitillään Aucklandissa.

Kilpailuhenkinen pariskunta kisasi vastakkaisissa joukkueissa saappaanheitossa paikallisten lasten kanssa. Asiasta uutisoi muun muassa Telegraph ja Reuters. Harry saapasteli heittopaikalle itseluottamusta uhkuen, ja kiskaisi saappaan lentoon. Harryn menestys ei ollut kummoinen miehen hyvästä tekniikasta huolimatta.


Meghan sen sijaan oli aivan toista maata. Nöyrän näköisenä, ujosti naureskellen heittopaikalle astellut herttuatar heitti valkopilkullista saapasta keskittyneesti – ja vei joukkueensa kanssa voiton miehensä virnuilusta huolimatta.

Meghanin heitto osui metriä pidemmälle kuin hänen kumppaninsa. Hän otti voittonsa nöyrästi, ja yllättyi tilanteesta aidosti. Ilahtunut herttuatar ei malttanut olla selittämättä miehelleen, miten homma hoidetaan. Hän näytti nopeasti käsieleiden kera, miten voittoheitto kiskaistaan.


Paikalla olleet lapset hurrasivat molempien heitoille.

– Luulen, että he ovat molemmat kilpailuhenkisiä, sillä he näyttivät molemmat yrittävän tosissaan, totesi paikalla tapahtumaa seurannut Isabella Iti, 10, kertoi Telegraphille, ja jatkoi:

– He pärjäsivät todella hyvin, erityisesti Meghan. Luulen, ettei hän uskonut voittoon, mutta niin vain kävi.

Lapset paljastivat Meghanin kyselleen heittovinkkejä heiltä vielä hetkeä ennen kilpailua.

– Meghan kyseli meiltä, miten heitetään, ja me sanoimme, ettei sillä ole väliä. Hän ei itsekään tiennyt osaavansa heittää ja yllättyi, kertoi Ryen Andersson, 10, Telegraphille.

Ryen naureskeli Harryn uhonneen heidän joukkueensa voittavan seuraavalla kerralla.


Esikoistaan odottava pari on parhaillaan 16-päiväisellä edustusmatkalla, jonka aikana he vierailevat Oseaniassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt