Anu Saagim avautuu selkkauksesta Andy McCoyn kanssa Big Brother -talossa – pelkäsi jopa henkensä puolesta: ”Se oli kunnon karatepotku” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anu Saagim avautuu selkkauksesta Andy McCoyn kanssa Big Brother -talossa – pelkäsi jopa henkensä puolesta: ”Se oli kunnon karatepotku”

Andy McCoy muisteli uutuuskirjassa vuoden 2013 Big Brother -tapahtumia. Nyt Anu Saagim kertoo, miten hän koki rokkarin raivokohtauksen.

Anu Saagim kommentoi aikaansa BB-talossa Andy McCoyn kanssa.

30.10.2018 8:53

Hanoi Rocks -legenda Andy McCoy ottaa Lamppu Laamasen uutuuskirjassa Andy – Rock’n’Roll Star kantaa vuoden 2013 Big Brother -talossa sattuneeseen välikohtaukseen. Tuolloin virolainen mediapersoona Anu Saagim teki McCoyn maalaamaan tauluun sormenjälkiä ja sai rokkarin raivostumaan täysin.

McCoy haukkui Saagimia, käyttäytyi väkivaltaisesti ja joutui lopulta jättämään Big Brother -talon välikohtauksen vuoksi.

– Anu Saagim Big Brother Housessa... Vi**n urpo tuli sotkee mun taulun. Sillon multa palo pinna. Se oli kai sen urpon kosto siitä, ettei ne saanu lisää viinii ja mä sain. Mä sanoin, ett ne on saanu jo tarpeeks, McCoy kertaa BB-talon tapahtumia Laamasen kirjassa.

Anu Saagim muistaa tapauksen hyvin. Hän kertoo IS:lle, että pelkäsi jopa henkensä puolesta, kun raivostunut McCoy lähti hänen peräänsä BB-talossa.

– Olin ihan shokissa, koska luulin sitä viattomaksi vitsiksi. Ei se nyt ollut niin iso ja vakava juttu kuin siitä tuli, Saagim sanoo.

Andy McCoy vietti Big Brother -talossa yhteensä 10 päivää.

Saagim muistaa, miten hän teki sormillaan maalilla täpliä McCoyn maalaaman taulun reunaan tämän ollessa ulkona tupakalla. Hän kertoo miettineensä, että taulun arvo varmasti nousisi, kun siinä olisi myös hänen sormenjälkiään.

– Se oli sellainen ”sikin sokin” -taulu ja luulen eikä hän edes olisi huomannut sitä. Eräs tyttö sitten kuitenkin kanteli McCoylle, että minä tein hänelle muutaman täplän lisää,vaikka sen piti olla salaisuus.

– Andy tuli sisään taloon eikä katsonut koko taulua, vaan luuli, että olen sotkenut aivan koko taulun. Hän tuli suoraan kohti ja uhkasi tappaa minut. Minä todella säikähdin, sillä luulin tehneeni hyvän vitsin.

Saagimin mukaan hän juoksi Big Brother -talon makuuhuoneeseen ja vetäisi oven kiinni.

– Hän yritti potkaista jalallaan päin naamaani. Se oli kunnon karatepotku ja hänen jalkansa meni melkein ovesta läpi. Luulen, että olisin voinut kuolla siihen. Koko tuotantoryhmä säikähti sitä tilannetta.

Anu Saagim kertoo pitäneensä Andy McCoysta, vaikka ajautuikin tämän kanssa rajuun yhteydenottoon Big Brother -talossa.

Saagimin mukaan McCoy vietiin välittömästi rauhoittumaan ja hänet poistettiin pian talosta.

– Asuimme silloin melkein naapureina ja Andy huuteli talosta lähtiessään, että hän kyllä saa minut siellä kiinni. Emme ole kuitenkaan tavanneet sen jälkeen.

Saagimin pitää edelleen koko tilannetta täysin absurdina, sillä taulun sotkeminen oli hänelle pelkkä vitsi ja keino saada eloa elämään BB-talossa.

– En tiedä onko virolaisten ja suomalaisten huumorintaju vähän erilainen. Me ei niin pienestä hikeennyttäisi, hän toteaa.

McCoy kertoo Laamasen kirjassa suhtautuvansa intohimoisesti taiteeseensa. Hän on maalannut jo vuosia ja pitänyt myös taidenäyttelyitä. Saagim ei kuitenkaan tiennyt, että Hanoi Rocks -rokkari on myös intohimoinen kuvataiteilija.

– Tiesin hänet vain laulajana. Jos olisin tiennyt, että hän on niin suuri taiteilija, olisin ehkä tehnyt toisin.

Andy McCoy poseerasi taidenäyttelynsä avajaisissa Helsingin Kaapelitehtaalla pian poistuttuaan Big Brother -talosta.

Saagimin mukaan Big Brother -talo teki tepposet monen mielelle ja sai pienet asiat tuntumaan suurilta. Hän kertoo havainneensa uusia puolia suomalaisissa vietettyään talossa 41 päivää.

– Olen aina luullut, että suomalaiset ovat aina hissun kissun, mutta siellä tuli ilmi, että kun suomalaisella tulee mitta täyteen, voi tapahtua pahoja asioita.

Saagim uskoo, että McCoyn tapauksessa raivostumiseen Big Brother -talossa myös alkoholi saattoi vaikuttaa asiaan. Hänen mukaansa McCoy sai joka päivä tietyn verran alkoholiannoksia ohjelman tuotannolta, vaikka muut asukkaat eivät olisi saaneet lainkaan alkoholia.

Välikohtauksesta huolimatta Saagim kertoo pitäneensä McCoysta tämän omaleimaisen persoonan vuoksi.

– Hän oli raju veijari ja tykkäsin siitä hänessä. Poikkeavat ihmiset ovat mielestäni todella mielenkiintoisia. Pidän ihmisistä, ketkä uskaltavat olla oma itsensä. Talossa hän kuitenkin jättäytyi omiin oloihin eikä juuri seurustellut meidän muiden kanssa.

Anu Saagim asteli BB-taloon vuonna 2013.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?