Pekka Pouta paljastaa, miksi somen villinnyt diskotanssi meni teknisesti penkin alle – pieni moka treeneissä osoittautui kohtalokkaaksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Pekka Pouta paljastaa, miksi somen villinnyt diskotanssi meni teknisesti penkin alle – pieni moka treeneissä osoittautui kohtalokkaaksi

Pekka Poudan ja Ansku Bergströmin esitys sai tuomareilta vain 11 pistettä.

Pekka Pouta harjoitteli tanssia omin päin. Aivan putkeen se ei kuitenkaan mennyt.

29.10.2018 9:18

Pekka Pouta sai Tanssii tähtien kanssa -ohjelman parinvaihtoviikolla pariksi Ansku Bergströmin, jonka kanssa meteorologi valtasi sunnuntaina parketin diskohenkisellä tanssilla.

Pouta heittäytyi teemaan tapansa mukaan täysillä: hiuksia koristi glitterpilvi ja hän oli sonnustautunut näyttävään paljettipaitaan ja pinkkeihin aurinkolaseihin.

Poudan omaleimainen tulkinta ei aivan kolahtanut tuomaristoon, vaikka sitä viihdyttäväksi kehuttiinkin. Tanssillisesti esitys ei ollut tuomarien mielestä aivan nappitulkinta.

Pouta ei meinannut pysyä diskon tahdissa. Yleisö kuitenkin rakastui humoristiseen tulkintaan.

Pouta ja Bergström saivat diskotanssistaan vain 11 pistettä. Pouta on pitänyt perää kilpailussa jo aiemmilla viikoilla, mutta nykyinen tulos oli vielä heikompi.

Opettajanvaihdos vaikeutti Poudan mielestä työskentelyä, sillä vaihtelu aiheutti muun muassa lisää kuvauksia ja nopeita muutoksia.

– Se meni niin hyvin kuin tuossa nyt pystyi. Kun askeleita on 50 prosenttia enemmän ja harjoitteluaikaa puolet vähemmän, niin siinä punnitaan itse kunkin omaksumiskykyä, Pouta tuumasi IS:lle lähetyksen jälkeen.

Poudan hiuksissa ei glitteriä säästelty.

Pouta kertoi tv-lähetyksessäkin, että jäi vielä tanssinopettajansa poistuttua harjoittelemaan. Harjoittelu omin päin ei sujunut ongelmitta.

– Harjoittelunauhaa ei saanut loopille, niin otin vain iTunesista jonkun version. Se olikin sitten tuplanopeudella, minkä vuoksi en sitten enää pysynytkään oikean version tahdissa, Pouta selvittää.

– Lähdin niin sanotusti keulimaan, hän jatkaa.

Pouta sai heittäytymisestä täydet pisteet.

Vaikka tuomareilta tuli kritiikkiä, yleisö ja sosiaalinen media rakastuivat Poudan heittäytyvään ja humoristiseen tulkintaan.

– Huumori oli varmaan nyt se ainut, mikä kunnolla pelitti, mies nauroi.

– En tiedä mitä sieltä ensi viikolla tulee, mutta huumori pysyy kyllä aina mukana, meteorologi jatkoi pilke silmäkulmassaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?