Martina Aitolehdeltä mystinen kirjoitus Instagramissa: ”Päihteet ja narsismi on tappava yhdistelmä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina Aitolehdeltä mystinen kirjoitus Instagramissa: ”Päihteet ja narsismi on tappava yhdistelmä”

Martina Aitolehti avaa elämäänsä Instagramissa.

27.10.2018 15:12

Julkkispersoona, kohukaunotar Martina Aitolehti julkaisi Instagramissa synkän ja monitulkintaisen päivityksen. Martina toteaa kirjoituksessa elämän kantavan, jos sille antaa mahdollisuuden.

– Mun on aika antaa mahdollisuus ja päästää irti. Vuosien tuska, valtava suru ja huoli loppuu mun elämässä nyt. En voi muuttaa enkä varsinkaan pelastaa ketään. Päihteet ja narsismi on tappava yhdistelmä.

Hän toteaa, että jokaisella on oikeus olla onnellinen.

– Älkää kysykö enempää, koska en osaa vastata. Kuten luennoillanikin teille aina sanon, jokaisella on oikeus olla onnellinen, pätee myös itseeni. Rakkautta ihmiset, hän toteaa aihetunnisteen #elämänsuurinvalintoja kera.

Martinalle vyöryy tsemppiviestejä hänen faneiltaan.

– Voimia, olet vahva nainen ja hoitanut asiasi hyvin. Toivon sinulle kaikkea hyvää, olet sen ansainnut, häntä kannustetaan.

– Tsemppiä. Kannattaa muistaa että jokainen ihminen tekee virheitä ja on erehtyväinen. Ja anteeksi voi antaa jos se vaan tuntuu oikealta. Toivotaan että huominen päivä on parempi.

– Ketään ei voi pelastaa vaikka kuinka haluaisi,omat voimat loppuu joskus ja voimia paljon, kannattaja toteaa.

Martina kertoi IS:n Tainola Showssa aiemmin keväällä menneensä elämässään eteenpäin pää kolmantena jalkana ja hän on tykännyt monista asioista, sillä kaikki on ollut niin siistiä.

– Kun nyt jälkeenpäin ajattelen menemisiäni, kaikella on puolensa. Elämässä ei pidä katua mitään, enkä menetä yöuniani tekemisteni takia. Pyrin löytämään kaikesta positiivisen puolen, hän on oppinut.

Martinan elämä julkisuudessa alkoi 15 vuotta sitten. Hän oli parikymppinen nuori nainen, joka ei oikein tiennyt kuka on ja mitä hän haluaa elämältään. Nyt hän naurahtaa tehneensä ja kokeneensa kaikenlaista julkisuusvuosiensa aikana.

– Totta kai olen ottanut opikseni. Kai ihminen on koko elämänsä jonkinlaisessa koulussa ja läksyjä tulee. Olen kuitenkin saanut elää haluamaani elämää. Kaikesta tekemisistäni en ole kovin ylpeä, Martina tunnustaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?