Meghanin isä haluaa epätoivoisesti tavata tulevan lapsenlapsensa – aikoo laittaa juristin asialle - Viihde - Ilta-Sanomat

Meghanin isä haluaa epätoivoisesti tavata tulevan lapsenlapsensa – aikoo laittaa juristin asialle

Julkaistu: 27.10.2018 9:35

Meghanin isä tahtoisi tavata tyttärensä ja prinssi Harryn kasvokkain mitä pikimmin.

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle, 74, haluaa epätoivoisesti tavata lapsenlapsensa tämän synnyttyä. Hän on vedonnut jopa Canterburyn arkkipiispaan Justin Welbyyn, joka vihki parin ja on Englannin kirkon korkein johtaja. Hän on painottanut, että vauvassa virtaa kuninkaallisen veren lisäksi Marklen veri.

Thomas Markle on harkinnut myös juristin palkkaamista tapaamisoikeuksien varmistamiseksi.

– Hovi on tietoinen, että Thomasin kanssa voi tulla ongelmia Hän uskoo vahvasti, että hänen pitäisi saada olla läsnä yhtä paljon vauvan elämässä kuin prinssi Charlesin, kertoo Mirror -lehden lähde.

Lue myös: Paljastus: Prinssipari yöpyi salaa maailman upeimmaksi paikaksi kehutussa miljardöörien suosikkikohteessa – työmatka kesken, hovi ei kommentoi

Isä myöntää tehneensä virheitä Meghanin kanssa, mutta haluaa epätoivoisesti paikata välit nyt, kun tytär on raskaana.

Thomas Markle on ottanut yhteyttä Kensingtonin palatsiin yhä enemmän sen jälkeen kun kuuli, että Meghan odottaa vauvaa. Isän kerrotaan toivovan vauvan tuovan sovun heidän välilleen.

Meghanin isä Thomas Markle haluaa paikata välit tyttäreensä.

Hän haluaisi lentää Lontooseen tapaamaan Meghania ja prinssi Harrya kasvokkain heti, kun heidän edustusmatkansa päättyy. Meghan on isän kertoman mukaan pitänyt etäisyyttä pitkään.

Lue myös: Vakava vaaratilanne prinssi Harryn ja Meghanin lennolla – kone joutui vetämään takaisin ylös

Meghanin isä ei päässyt osallistumaan häihin terveysongelmiensa vuoksi, vaan paikalla oli ainoastaan hänen äitinsä Doria Ragland. Meghan ei ole puhunut hänelle sen jälkeen.

Aiemmin Meghanin isä on kertonut kuulleensa raskaudesta radiosta. Uutinen tyttären raskaudesta saavutti Meghanin isän, kun hän oli ajamassa Yhdysvalloissa kohti Meksikon rajaa ja kuuli asian radiosta.

Lue myös: Paljastuiko tässä Meghanin laskettu aika? Outo yksityiskohta herätti fanien huomion

Isä oli uutisesta onnensa kukkuloilla.

– Ensimmäinen mieleeni tullut ajatus oli, kuinka pitelin vastasyntynyttä Meghania sylissäni 37 vuotta sitten.

– Ajattelin, että minun lapseni saa lapsen. Olin sillä hetkellä hyvin ylpeä.

– Olin täynnä rakkautta, iloa ja onnea sekä minun kaunista tytärtäni että vävypoikaani kohtaan. Lapsi on siunaus ja odotan innolla näkeväni pikku-Meghanin tai pikku-Harryn.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?