Vakava vaaratilanne prinssi Harryn ja Meghanin lennolla – kone joutui vetämään takaisin ylös - Viihde - Ilta-Sanomat

Vakava vaaratilanne prinssi Harryn ja Meghanin lennolla – kone joutui vetämään takaisin ylös

Sydneyn kentällä koettiin karmeita hetkiä, kun kuninkaallisten koneen edessä kiitotiellä olikin toinen lentokone.

26.10.2018 11:25

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan joutuivat lentokatastrofiin koneen laskeutuessa Sydneyn lentokentälle. Lento joutui perumaan laskeutumisen hetkeä ennen kosketusta maahan ja vetämään koneen nokan uudelleen ylös, koska kiitotiellä oli edessä toinen lentokone.

Kaksi konetta pääsivät koneen lentokapteenin mukaan liian lähekkäin.

Syy läheltä piti -tilanteeseen oli, että edessä ollut toinen kone oli ollut arvioitua hitaampi rullaamaan pois kiitotieltä. Asiasta uutisoivat Daily Mail, Telegraph ja Hello.

Kuninkaallisia kuljettanut kone laskeutui ongelmitta toisella yrityksellä. Harry ja Meghan poistuivat Qantasin Boeing 737 -koneesta tavallista totisempina tapahtuman jälkeen. Prinssiparin lisäksi koneessa oli yli sata ihmistä mukaan lukien Kensingtonin palatsin henkilökuntaa, ja kansainvälistä mediaa.

Esikoistaan odottava pariskunta on parhaillaan 16-päiväisellä edustusmatkalla, joka kohdistuu Oseaniaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin kohdistuvalla edustusmatkallaan. Sydneytä aiemmin pari vieraili neljä päivää Fijillä ja Tongan saarella.

Kyseessä on Britannian prinssi Harryn ja tämän vaimon herttuatar Meghanin ensimmäinen yhteinen kaukomatka työtehtävissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?