Bull Mentula avautuu Me Naisissa uupumuksestaan – joutui tyhjentämään kalenteriaan roimalla kädellä: ”On selvää, että huolelle oli aihetta”

Julkaistu:

Liian täysi kalenteri uhkasi ajaa Jari ”Bull” Mentulan totaalisen uupumuksen partaalle.
Tv:stä tutulla personal trainerilla Jari ”Bull” Mentulalla, 42, menee tällä hetkellä hyvin. Hän sai esikoispoikansa kesällä 2017 vaimonsa Marbella ”Maru” Vaalikiven kanssa, ja perhe elää tällä hetkellä tasapainoista perhe-elämää.

Aina asiat eivät ole kuitenkaan olleet aivan näin auvoisesti. Mentula paljastaa tuoreimmassa Me Naiset -lehden haastattelussa kärsineensä uupumuksesta.

– Väsymystä oli vaikea myöntää. Ajattelin koko ajan, että jaksan painaa seuraavaan lomaan, Mentula kertoo Me Naisissa.

Lopulta Maru-vaimo joutui puuttumaan tilanteeseen.

– Sivusta on helpompi huomata, kun toisella menee liian lujaa. En aluksi hyväksynyt tätä, koska en tuntenut samoin. On kuitenkin selvää, että huolelle oli aihetta, Mentula myöntää haastattelussa.

Mentula kertoo ratkaisseensa tilanteensa raivaamalla kalenteriin tilaa niin, että jäljelle jäivät vain valmennettavat ja perhe.

– Kun tahtini rauhoittui, ymmärsin, että tekemisistäni oli pitkään puuttunut ilo. Nyt se on palannut, Mentula kertoo Me Naisissa.


Mentula kosi Maru-rakastaan videolla kesäkuussa 2015. Hän kertoi IS:lle ajatelleensa, että epätavallisesta kosinnasta jäisi hauska muisto. He olivat seurustelleet viisi vuotta. Video katsottiin porukalla juhannuksena. Tuleva morsian oli yllättynyt.

– Muutama kyynel tuli. Se oli positiivinen shokki hänelle ilmeisesti, Mentula muisteli.

– Lähdin seuraavana päivänä Espanjaan treenaamaan. Hän ei ollut osannut odottaa kosintaa.

Häitä vietettiin vuonna 2016 kuluttua Kreikassa.


Pari on kohdannut yhdessäolonsa aikana myös kriisejä. Mentula kertoi vuonna 2016 joutuneensa käymään läpi henkilökohtaisen myllerryksen.

Hän kertoi tällöin, että ainoastaan työ ja salitreenaus pitivät hänet pahimpina hetkinä tolpillaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt