Jymy-yllätys Love Island -paratiisissa – suosittu radiojuontaja pelmahtaa sekoittamaan pakkaa: ”Laitan verkot vesille samantien” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jymy-yllätys Love Island -paratiisissa – suosittu radiojuontaja pelmahtaa sekoittamaan pakkaa: ”Laitan verkot vesille samantien”

Love Islandille saadaan uutta säpinää kun radiosta tuttu Alexander Eklund astelee sinkkuparatiisiin sekoittamaan pakkaa.

Alexander Eklund on NRJ-kanavalta tuttu radiojuontaja.­

24.10.2018 14:00

Shirly Karvisen juontamassa Love Island Suomi -ohjelmassa sinkut etsivät rakkautta Marbellan auringon alla Espanjassa. Deittiohjelma televisioidaan alle vuorokauden viiveellä kuvauksista. Se esitetään Subilla ja Katsomossa tiistaista lauantaina kello 22. Maanantaina esitetään koostejakso viikon tapahtumista. Maanantaina ohjelma alkaa jo kello 21.

Tänään keskiviikkona Love Islandille astelee uusi sinkkumies, jonka äänen monet voivat tunnistaa NRJ-radiokanavalta. NRJ:n iltapäivää juontava Alexander Eklund hyppää mukaan Love Islandin pyörteisiin tavoitteenaan löytää unelmiensa nainen.

– Perhosia on vatsassa. En ois uskonut, että näin paljon jännittäisi. Tuntuu kuin olisi menossa ekaa kertaa treffeille. Ei oikein tiedä miten siellä pitäisi olla ja käyttäytyä, Eklund kertoo IS:lle.

Suositun radiojuontajan osallistuminen rakkausrealityyn voi herättää kysymyksiä tv-katsojissa ja epäilyksiä siitä, onko mies mukana tosissaan.

– Tämä ei ole markkinointitemppu! Eklund nauraa.

– Kaikki lähti siitä, että rupesin miettimään elämän ohjenuoria ja asioita, joita me kadutaan jälkikäteen eniten. Eniten kadutaan juttuja, joita ei tehty ja mahdollisuuksia, joita ei käytetty. Kun kävi ilmi, että on mahdollisuus lähteä Love Islandiin, niin en sitä hirveän kauan aikaa miettinyt.

Eklund lähtee sinkkuparatiisiin etsimään rakkautta tositarkoituksella.­

Mies tunnustautuu tosi-tv-ohjelmien suureksi faniksi ja Love Island on formaattina hänelle hyvin tuttu.

– Tämä formaatti on niin siististi ja pilke silmäkulmassa tehty. Jos johonkin realityyn lähtisi, niin just tähän. Haluan kokea tämän ainutlaatuisen tilaisuuden.

Työkavereilleen NRJ:llä Eklund on kertonut osallistuvansa ohjelmaan. Juontaja nauraa, että työpaikalla Love Island -koitokseen on suhtauduttu erittäin kannustavasti.

– Ei tullut minkäännäköistä kettuilua. He olivat peukut pystyssä, että löytäisin sieltä elämäni rakkauden, kaksi ja puoli vuotta sinkkuna ollut mies sanoo.

”Juomisesta ja seksistä ei tehdä isoa numeroa”

Big Brotherin ja Temptation Islandin sekoituksesta Love Islandin erottaa mobiilisovellus, jolla kotoa käsin pääsee ohjailemaan eloa villassa. Suosikkiparia myös äänestetään sovelluksella.

Maailmalla Love Island on ollut valtava menestys. Suomen Love Islandia on parjattu sosiaalisessa mediassa tylsäksi ja puuduttavaksi ohjelmaksi, jossa osallistujat vain makoilevat auringossa ja keskustelevat loputtomasti pelistrategiastaan. Netin keskustelupalstoilla ohjelmaan on kaivattu enemmän bileitä ja alkoholitarjontaa.

Eklund ihmettelee ohjelman osakseen saamaa kritiikkiä, sillä Love Islandin tarkoituksena on löytää parisuhde, ei rellestää villalla viikkotolkulla.

– En sano, etteikö se olisi ok, että siellä juodaan alkoholia, mutta kyseessä on siisti formaatti, jossa ei tarvitse läträtä alkoholin kanssa. Sitähän ihmiset ajattelevat automaattisesti, että kuvauksissa vaan dokataan ja harrastetaan seksiä. Tarviiko sen olla sitä? Eklund huomauttaa.

– Juomisesta ja seksistä ei tehdä Love Islandilla niin isoa numeroa ja se on mielestäni tyylikästä.

Radiojuontaja on valmistautunut koitokseen seuraamalla niin Love Island Suomea kuin ohjelman brittiversiotakin. Hän sanoo syttyvänsä fiksuista, sanavalmiista ja kunnianhimoisista naisista. Onko villalla olevista naisista joku herättänyt jo Eklundin huomion?

– Alexinasta olen kiinnostunut. Hän on räväkkä tyyppi. On tietysti eri juttu katsoa tv:stä editoitu jakso kuin tietää millainen ihminen oikeasti on. Minulla on kuitenkin Alexinasta tietty mielikuva.

– Vähän aikaa sitten haistelen tilannetta ja laitan verkot vesille samantien, Eklund virnistää.

Alexina on herättänyt Alexander Eklundin mielenkiinnon.­

Millä keinoin juontaja aikoo sitten erottua muista ohjelman sinkkumiehistä?

– Tuon peliin oman itseni ja persoonani. Uskon, että se riittää, hän sanoo.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?