Prinsessa Dianan tiaraa käyttänyt Catherine oli sädehtivä ilmestys – varasti huomion juhlaillallisella

Julkaistu:

Kuningatar Elisabetin emännöimä vastaanotto järjestettiin Hollannin kuningas Willem-Alexanderin ja hänen vaimonsa kuningatar Maximan vierailun kunniaksi.
Sillä välin kun prinssi Harry ja Sussexin herttuatar Meghan ovat olleet edustusmatkalla Australiassa, Buckinghamin palatsissa järjestettiin valtion juhlaillallinen tiistaina Hollannin kuninkaallisille. Tilaisuudesta uutisoi Usa Today -lehti.

Englannissa vieraileva kuningaspari Willem-Alexander ja hänen argentiinalaissyntyinen vaimonsa Maxima ovat parhaillaan ensimmäisellä valtiovierailullaan Britanniassa. Kuningatar Elisabetin emännöimän vastaanoton juhlavieraisiin lukeutui muun muassa prinssi William ja herttuatar Catherine.


Illan säkenöivin vieras oli Catherine, joka varasti huomion näyttävällä tiarallaan. Cambridge Lover’s Knotina tunnettu tiara valmistettiin alun perin kuningatar Marylle vuonna 1914.

Tämä kyseinen timanttisydämistä ja niistä riippuvista helmistä tehty tiara on kopio Maryn isoäidin samantyylisestä tiarasta.


Korun tunnetuin kantaja kuningatar Maryn jälkeen oli prinsessa Diana, jonka suosikiksi tämä näyttävä, mutta herkkä koru nousi vuosien varrella.

Dianan kuoleman jälkeen tiara oli kuningatar Elisabetin jalokiviholvissa vuosikausien ajan, kunnes viime aikoina se on nähty edustustilaisuuksissa Catherinen kutreilla.


Jäänsinisessä Alexander McQueenin iltapuvussa edustanut Catherine synnytti herttuaparin kolmannen lapsen Louisin huhtikuussa 2018.

Sitä ei kuitenkaan uskoisi hänen hoikasta vartalostaan, jota iltapuku korosti kauniisti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt