Maajussille morsian -ehdokkaat löysivätkin toisensa – nyt Henriikka ja Juulia kertovat aurinkolomalta, kuinka yllättävä rakkaus roihahti - Viihde - Ilta-Sanomat

Maajussille morsian -ehdokkaat löysivätkin toisensa – nyt Henriikka ja Juulia kertovat aurinkolomalta, kuinka yllättävä rakkaus roihahti

Maajussille morsian -ohjelmassa muodostui hyvin odottamaton pariskunta. Nyt Henriikka ja Juulia kertovat IS:lle, kuinka heidän rakkautensa roihahti ohjelman kulisseissa.

Henriikka (vas.) ja Juulia lähtivät Maajussille morsian -ohjelmaan etsimään sulhasia. Lopulta ohjelmasta löytyikin morsian.­

24.10.2018 6:45

Huippusuositussa Maajussille morsian -ohjelmassa maajussit Antti-Jussi, Tuomo, Ilmari ja Mauno etsivät itselleen rakkautta elämäänsä.

Maanantai-iltana nähdyssä jaksossa miehet valitsivat mielitiettynsä, mutta kaikkien rakkaus ei roihahtanut kuitenkaan elämän mittaiseksi upeaksi seikkailuksi.

Jotkut kuitenkin onnistuivat löytämään rakkauden ohjelman kautta. Maunon valitsema Henriikka ja Antti-Jussin morsianehdokkaisiin kuulunut Juulia rakastuivat nimittäin toisiinsa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV.

Kaksikko tapasi toisensa Naantalissa, jossa kaikki maajussit ja heidän morsianehdokkaansa kohtasivat, ennen kuin lähtivät farmiviikoille kunkin maajussin kotitilalle.

Henriikka ja Juulia kertovat nyt IS:lle, että heidän tunteensa syvenivät jo ensimmäisen yhteisen illan aikana. Pari lomailee parhaillaan yhdessä Espanjan Gran Canarialla.

– Tuli tunne, ettei pelkästä ystävyydestä ole ehkä kyse. Vietimme jo ensimmäisenä päivänä kaiken ajan yhdessä, mitä oli mahdollista viettää, Henriikka selvittää.

Henriikka ja Juulia kävivät maanantaina valloittamassa yhdessä Pico de las Nievesin, joka on 1949 metrillään Gran Canarian korkein kohta.­

Kaksikon yhdessäoloa ohjelman kulisseissa rajoittivat käytännössä vain kuvauspäivät, joiden vuoksi he eivät voineet olla yhdessä jatkuvasti.

– Tuntui oudolta, ettei toinen ollutkaan tiettyinä hetkinä vierellä. Se havahdutti ajattelemaan, mikä teki toisesta niin merkityksellisen. Toinen oli heti kummalla tavalla tuttu, turvallinen ja oikea. Hänen vierellään oli hyvä, Henriikka kertoo.

– Eikä sitä muualla olisi halunnutkaan olla, oli tarve huolehtia toisesta kaiken aikaa, ihan kuin hän ei yksin pärjäisi, naiset kuvailevat yhdessä nauraen.

Henriikka ja Juulia uskovat, että heidän keskinäinen kemiansa ja vetovoimansa välittyi tuotannossa muillekin.

– Tunteet syvenivät päivien aikana ja ne ovat tehneet sitä entisestään. Siitä ollaan jatkettu ja nyt ollaan tässä.

– Erilainen alku on vahvistanut suhdetta omalla tavallaan lisää ja paikoin tuntunut kuluttavaltakin. Olemme huippuonnellisia ja kiitollisia toisistamme.

Maunon morsianehdokas Henriikka ja Antti-Jussin morsianehdokas Juulia rakastuivat toisiinsa.­

Erityisen onnellinen pari on siitä, millainen heidän suhteensa on ollut alusta alkaen. Henriikkaa ja Juuliaa yhdistävät erityisesti unelmat ja aktiivinen elämänasenne, jossa ”mennään eikä meinata”.

– Suhteemme on tasavertainen ja erityislaatuinen. Olemme opettaneet toisillemme nyt jo valtavasti asioita. Toisen kanssa tuntee olevansa ihmisenäkin parempi, he pohtivat.

– Lyhyessä ajassa on oppinut myös paljon itsestään ja kumppanista. Sitä lukee nyt jo toista ihan pelottavan hyvin ja tasapainotamme toisiamme loistavasti.

He ovat saaneet suhteestaan myös pääosin positiivista palautetta.

– Puolestamme ollaan oltu onnellisia, Henriikka iloitsee.

Henriikka ja Juulia elävät parhaillaan kaukosuhteessa ja heillä on välimatkaa jopa viiden tunnin ajomatkan verran. Tulevaisuudelta he toivovatkin yhteistä arkea.

– Unelmoimme tavallisesta elämästä ja arjen onnellisuudesta samassa paikassa. Yhteisiä suunnitelmia on varovasti maalailtu seinille. Uskomme asioiden menevän myös jatkossa niin kuin niiden on tarkoitettu menevän.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?