Viihde

Heikki paljasti todellisen mielipiteensä Miinan tyylistä Ensitreffit alttarilla -sarjassa – kaipaisi vaimoltaan naisellisempaa pukeutumista

rac

Julkaistu:

Heikki ja Miina suuntasivat Ensitreffit alttarilla -sarjassa vaateostoksille. Heikki on toivonut vaimonsa pukeutuvan naisellisemmin.
Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa on nähty, kuinka Heikin ja Miinan yhteistä arkea ovat värittäneet keskinäinen leikkimielinen naljailu.

Miina on kuitenkin myöntänyt, että joskus Heikin piikittelevä huumori osuu joskus arkaan paikkaan.

– Kun osuu arkaan paikkaan, niin se ei tunnu enää niin hauskalta. Olen kertonut Heikille, että ulkonäköön tai pukeutumiseen liittyvät kriittiset heitot ja kommentit eivät ole sellaisia, joita osaan ottaa humoristisesti, Miina on kertonut ohjelmassa.

Pari jatkoi aiheesta keskustelemista tiistaina esitetyssä jaksossa, jossa Heikki ja Miina lähtivät vaateostoksille. Pari kierteli naistenvaateosastolla etsimässä uusia vaatteita Miinalle. Heikillä oli selkeä mielipide siitä, mihin Miinan kannattaisi panostaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ehkä uuden käsilaukun voisit ostaa, Heikki ehdotti ja silmäili vaimonsa pientä käsilaukkua.

– Mikä vika mun käsilaukussa? Miina ihmetteli.

– Silleen, että se sopisi vaikka tähän sun mekkoon, Heikki selvitti.

– Millä tavalla tämä ei sovi mekkoon? Miina tivasi.

– Se on vähän erivärinen, Heikki totesi.
Miina kertoi ohjelmassa puhuneensa ulkonäön ja pukeutumisen kommentoinnista paljon Heikin kanssa viime päivinä. Hän on sanonut suoraan miehelle siitä, ettei pidä piikittelystä.

– Viimeisen viikon aikana mulle on noussut tärkeäksi kysymykseksi rajojen asettaminen ja oman arvokkuuden muistaminen. Se, että on riittävä ja hyvä sellaisena kuin on, vaikka tulee välillä tahditonta kritiikkiä Heikiltä, Miina sanoi kameroille.


Vaateostoksilla Miina napauttikin hänen esittelemiään asuja arvostellutta Heikkiä.

– Sinähän oletkin suomen tyylitietoisin mies, niin sinulla on vara sanoa ja arvostella kaikkia vastaantulijoita. Etenkin vaimoa! Miina sivalsi.

– Pitäiskö meidän lähteä… Tämä päättyy avioeroon, Heikki parahti.

Heikki on aikaisemmin kertonut ohjelmassa, ettei tatuoitu ja lävistetty Miina ulkoisesti vastaa hänen unelmien naistaan.
Heikki kuvaili jaksossa ymmärtävänsä, että kaikilla on pukeutumisessa oma tyylinsä, mutta aina se ei vastaa toisen ihannetta siitä, miltä puolison toivotaan näyttävän.

– Totta kai sitä haluaa ajatella, että kaikilla on oikeus omaan tyyliin. Se tuo aina kumppanissa tiettyjä asioita. Aina ei ehkä toisen tyyli miellytä, Heikki sanoi.

– Ehkä Miina ei sellaisen perinteisen naisellinen ole. Hän on enemmän sellainen Pikku Myy -hahmo. Hänessä on varmasti paljon sellaista herkkyyttä. Hän ehkä piilottelee sitä myös.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVA-kanavalla.