Suvi Pitkänen laukaisi suoraan, miten on joutunut ongelmiin muhkeiden huulitäytteidensä kanssa – ”Ylisuuret huulet eivät ole enää kauniita” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suvi Pitkänen laukaisi suoraan, miten on joutunut ongelmiin muhkeiden huulitäytteidensä kanssa – ”Ylisuuret huulet eivät ole enää kauniita”

Suvi Pitkänen on kauneusalan pitkän linjan ammattilainen. Hän myöntää, että hänen omissa huulissaan on kudosvaurio täytteiden ottamisen takia.

Suvi Pitkänen on seurannut viime vuosien kauneustrendejä ja ottanut huuliinsa täytettä.­

23.10.2018 18:41

Useat silmää tekevät saapuivat tiistaina Helsingissä Glo-hotellissa järjestettyyn Dinox Sportin VIP-tapahtumaan. Tapahtumassa keskusteltiin liikunnan vaikutuksesta hyvinvointiin. Yksi paikalle saapuneista oli julkkiskaunotar Suvi Pitkänen.

31-vuotias Pitkänen on tehnyt vuosia töitä yrittäjänä kauneusalalla. Hän on kertonut haastatteluissa avoimesti siitä, miten on itse muokannut omaa ulkonäköään erilaisten operaatioiden avulla. Pitkänen kertoo IS:lle nyt siitä, miten luonnollinen ulkonäkö on taas palaamassa kauneusihanteeksi.

– Tällä hetkellä luonnollisuus on tosi voimakas trendi. Injektiohoitoja tehdään edelleen tosi paljon, mutta nyt esimerkiksi meillä nouseva juttu on tehokkaat ihohoidot. Tämän päivän ehdoton trendi on panostaa ihonhoitoon, ja se on mun mielestä tosi hyvä juttu, Pitkänen sanoo.

Pitkänen on tehnyt kauneusalalla töitä useita vuosia. Hän kertoo, että nyt suuri trendi on luonnonmukaisuus ja luonnollinen kauneus.­

Kauneusoperaatiot ja varsinkin huulitäytteet ovat olleet todellinen megatrendi viimeisen parin vuoden aikana kauneushoitojen ihmeellisessä maailmassa.

Nyt suunta on kuitenkin toinen. Monet julkkikset poistavat ottamiaan huulitäytteitä tai silikoni-implantteja, koska nyt muodissa onkin taas luonnollisuus. Esimerkiksi amerikkalainen supertähti Kylie Jenner näytti esimerkkiä poistamalla huulitäytteensä kokonaan.

Pitkänen ei aio tehdä samaa, vaikka on ottanut huuliinsa täytettä viime vuosina.

– En ole koskaan poistanut itsestäni mitään tai katunut mitään operaatiota. Mun mielestä ei ihan liikaa kannata lähteä siihen, että apua, nyt luonnollisuus on trendikästä, niin otanpa äkkiä kaikki täytteet pois. Menee viisi vuotta, niin kevyet huulitäytteet ovatkin taas in! Pitkänen huudahtaa.

Tältä Suvi Pitkänen näytti vuonna 2006, kun hän oli mukana Miss Suomi -kisassa.­

Hän vertaa huulitäytteitä paksupohjaisiin naisten muotikenkiin.

– Samalla tavalla kuin vaikka Buffalo-kengät: Ne olivat 18 vuotta sitten muodissa ja nyt ne ovat taas muodissa.

Hän huomauttaa, että omaa kehoa ei saisi myöskään altistaa liian suurelle rasitukselle käymällä liian usein kauneusoperaatioissa.

– Sekin on keholle liikaa, jos koko ajan riepotellaan laidasta laitaan. Kohtuus kaikessa.

– Ylisuuret huulet eivät ole minunkaan mielestäni enää kauniita. Mulla on kudosvaurio huulissa. Fakta on se, että se ei sieltä koskaan parane. Sanon aina asiakkaille, että muistakaa aina harkita. Tiettyjä juttuja ei voi tehdä tekemättömiksi, Pitkänen päättää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?