Uutuuskirja: Vicky Rostin esiintyminen Kanarialla sai riettaan käänteen – laulaja äimistyi fanin intiimeistä touhuista lavan edessä - Viihde - Ilta-Sanomat

Uutuuskirja: Vicky Rostin esiintyminen Kanarialla sai riettaan käänteen – laulaja äimistyi fanin intiimeistä touhuista lavan edessä

Vuonna 1974 uransa aloittanut Vicky Rosti on törmännyt urallaan yhteen jos toiseenkin erikoiseen tilanteeseen keikoilla.

22.10.2018 18:18

Virve ”Vicky” Rosti muistelee tällä viikolla julkaistavassa elämäkerrassaan muun muassa uransa käännekohtia ja erikoisia sattumuksia. Anne Pennasen, Sami Spåran ja Tuija Wuori-Tabermannin kirjoittamassa Vickypedia-kirjassa Rosti kertoo haluavansa antaa keikoillaan lavalla aina kaikkensa.

Osaan kappaleista, kuten Tuolta saapuu Charlie Brown, hänellä on viha-rakkaus-suhde. Rostin kappaleista etenkin Oon voimissain on yleisön suuria suosikkeja.

Rosti sanoo hänellä olevan läheiset välit faneihinsa, mutta humalaisia kylkeen liimautuvia miehiä hän ei siedä. Hän sanoo kirjassa aistivansa nopeasti ihmisestä kuin ihmisestä tämän herkän kohdan.

– 70-luvulla nuoret halusivat samaistua minuun ja kokea sitä kautta hetken tähteyttä. Osa haaveili saavuttavansa samanlaisen suosion. Muutamat olivat tai ainakin kuvittelivat olevansa vilpittömän rakastuneita minuun. Joukossa oli niin miehiä kuin naisiakin. Olen niin keikoilla kuin lavan ulkopuolella törmännyt niihinkin ihmisiin, joiden pelkkä läsnäolo saa kaiken energiani hupenemaan, Rosti kuvailee.

Vicky Rosti kuvattuna keikalla Menneisyyden vankien kanssa 2016.­

Rosti on keikoilla joutunut tosin muutamia kertoja outoihin tilanteisiin esittäessään kappaleita.

– Varsinkin Oon voimissain -kappale tuntuu herättävä joissakin suuria intohimoja ja poistavan estot. Kerran kun vedimme Virolahdella tuota biisiä, eräs nainen otti mieheltä aivan lavan edessä suihin, Rosti täräyttää elämäkerrassaan.

– Kanarialta on jäänyt mieleen nainen, joka onanoi kyseisen kappaleen aikana ja tuijotti minua tiukasti silmiin. Pokkamme piti juuri ja juuri, ja saimme jotenkin vedettyä biisin loppuun, Rosti muistelee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?