Miss Suomi Alina Voronkova syksyn upeissa alusvaatekuvissa – ”Mukavin on ei alusvaatteita! Niin hengaan aina kotona” - Viihde - Ilta-Sanomat

Miss Suomi Alina Voronkova syksyn upeissa alusvaatekuvissa – ”Mukavin on ei alusvaatteita! Niin hengaan aina kotona”

Miss Suomi Alina Voronkova ajattelee, että alusvaatteissa pitää tuntea olonsa kotoisaksi ja seksikkääksi.

23.10.2018 6:03

IS esitti Miss Suomi Alina Voronkovalle, 23, poleemisia väitteitä alusvaatteista. Kaunotar vastasi niihin perustelujen kera ja poseerasi syksyn aistikkaissa alusasuissa.

Alusvaatteiden pitää aina olla samaa paria.

– Mun kohdalla se ei aina toteudu. Olen muutenkin sellainen nudetylsä: olen aina valmis kuvauksiin, joten mulla on aina nudet päällä. Nainen saa ihan itse päättää, että onko mummopäntsit vai stringit. Fiilikset mukaan eli ei pidä.

 

 

 

Pitsiset alusvaatteet ovat upeimpia.

– Kyllä ne on. Ne tuovat sun naisellisuuden esille.

 

 

Urheilurintsikat ovat mukavin alusvaate.

– Mukavin alusvaate on ei alusvaatteita! Niin mä hengaan aina kotona. Ennen missiuraa vietin lähes kaiken aikani joko töissä tai urheilun parissa, joten kyllä urheiluliiveistä tuli mulle toinen iho. Kyllä ne on tosi mukavat.

Jokaiselta naiselta täytyy löytyä luksusalusvaatteet.

– No ei. Mieluummin sellaiset alusvaatteet, jotka tuntuu omilta ja mukavilta. Ihan sama, mistä ne on ostettu. Mutta sellaiset pitäisi olla, jotka korostaa sun muotoja ja joissa tunnet itsesi seksikkääksi.

Vaalea roosa setti, valkoinen korsetti, alushousut ja villasukat, punainen setti ja aamutakit, Change Lingerie. Luumu setti, tummanharmaa setti ja koralli setti, Calida. Musta samettisetti ja vihreä setti, Gina Tricot.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?