Kirja: Vicky Rosti paljastaa, miten suhde 16 vuotta nuorempaan mieheen sai alkunsa – jäivät kiinni samasta sängystä: ”Jotenkin homma vain lipsahti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kirja: Vicky Rosti paljastaa, miten suhde 16 vuotta nuorempaan mieheen sai alkunsa – jäivät kiinni samasta sängystä: ”Jotenkin homma vain lipsahti”

Vicky Rostille ja hänen puolisolleen 16 vuoden ikäero ei ole koskaan ollut ongelma.

23.10.2018 6:23

Virve ”Vicky” Rosti kertoo tällä viikolla julkaistavassa elämäkerrassaan elämänsä miehistä ja suurista rakkauksista. Anne Pennasen, Sami Spåran ja Tuija Wuori-Tabermannin kirjoittamassa Vickypedia-kirjassa (Otava) Rosti kertoo syksystä 2011, jolloin hän tapasi nykyisen puolisonsa Ari ”Nude” Kaasalaisen.

Rostin ja Kaasalaisen suhde syttyi kuin varkain. Rostin ja hänen toisen aviomiehensä Juha Arikosken liitto päättyi eroon keväällä 2010. Rosti kasasi uutta bändiä, jonka kitaristiksi pestattiin Ari ”Nude” Kaasalainen. Jo pari kuukautta bändin perustamisen jälkeen Kaasalainen oli huomannut hänellä olevan tunteita laulajaa kohtaan.

– Se oli alkuun semmoista viatonta flirttiä. Jäimme Virven kanssa aina kaksistaan takahuoneeseen juttelemaan, kun muu bändi meni ulos tupakalle. Meillä oli mielenkiintoisia keskusteluja ja lopulta ihastuimme toisiimme, Kaasalainen sanoo kirjassa.

Vicky Rosti kertoo kirjassa pitäneensä alussa miestä aivan liian nuorena.

– Sanoin itselleni, että nou, nou, jäbähän kaiken lisäksi seurustelee. Juttumme kävivät kuitenkin yksiin, ja Nuden kanssa oli helppo puhua kaikesta.

Suhde syveni, kun Kaasalainen erosi silloisesta tyttöystävästään.

– Jotenkin homma vain lipsahti, kun olimme jossain Pohjanmaalla keikalla ja heräsimme samasta huoneesta. Emme me aluksi edes styylanneet, vaan se oli sellaista keikkaromantiikkaa, Rosti kuvailee.

Ari ”Nude” Kaasalainen ja Vicky Rosti tapasivat syksyllä 2011.

Pari yritti aluksi salata suhteensa bänditovereiltaan, mutta keikkamatkalla Kemissä suhde paljastui vahingossa.

– Rumpali soitti aamulla ja kysyi minua aamupalalle. Samaan aikaan myös Virven puhelin soi. Se kuului oman puheluni läpi ja rumpali tajusi siitä, missä olen yöpynyt. Virvellä oli siihen aikaan tunnistettava soittoääni. Se oli televisiosarja Emmerdalen tunnusbiisi. Jäätiin niin sanotusti kiinni, Kaasalainen muistelee.

”Virve on äärimmäisen seksikäs”

Rosti sanoo kirjassa, ettei hänen ja Kaasalaisen 16 vuoden ikäero ole kummastuttanut parin läheisiä. Jouluna 2011 Rosti esitteli miehen perheelleen. Kaasalainen puolestaan naurahtaa veljensä lukeneen hänen ja Vicky Rostin suhteesta lehdestä.

– En vielä jouluna Virveä heille esitellyt, vaan odotin hieman kauemmin. Mutta kun lehdistö sai vihiä suhteestamme, vein Virven vanhempieni luokse. Veljeni sen sijaan sai lukea seurustelustamme jostakin lehdestä, koska en ollut muistanut informoida häntä, hän nauraa.

– Virve on ihmisenä lämminhenkinen, rehti, lojaali ja tietenkin äärettömän seksikäs. Julkisuus on väkisinkin muokannut hänen luonteenpiirteitään. Kun keikoilta palataan kotiin, tähteys jää kotioven ulkopuolelle. Hän on paljon vapautuneempi kotona. Silloin julkisuus ei paina eikä tarvitse olla stara, Kaasalainen ylistää rakastaan.

Vicky Rosti on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa, ettei ikäero näy millään tavalla hänen ja Ari Kaasalaisen yhteiselossa.

– Meillä on mukavaa yhdessä. En ajattele ikäeroa. Ari ei ole mikään pojankloppi, vaan aikuinen mies. Olen vain elänyt pidempään kuin hän, Rosti on kertonut IS:lle 2012.

– En koe olevani kehdonryöstäjä, eikä hän koe itseään haudanryöstäjäksi. Minä olen vain elänyt meistä kauemmin. En oikein voi kuvitella itselleni vanhempaa, virkamiesmäistä tyyppiä. Kun itse on soittaja elämäntavoiltaan, se melkein vaatii, että toinenkin on soittaja. Ja onhan se niinkin, että naiset, joilla on nuorempi mies, pysyvät itsekin usein nuorekkaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?