Valmentaja-elokuva floppasi totaalisesti teattereissa: Tuukka Temoselta katkera tilitys surkeista katsojaluvuista - Viihde - Ilta-Sanomat

Valmentaja-elokuva floppasi totaalisesti teattereissa: Tuukka Temoselta katkera tilitys surkeista katsojaluvuista

Tuukka Temonen kertoo somessa tuntojaan Valmentaja-elokuvan kehnoista katsojaluvuista.

22.10.2018 13:48

Tuukka Temosen ohjaama Valmentaja-elokuva sai ensi-iltansa viime viikolla.

Liikemies Jari Sarasvuosta kertovan elokuvan kutsuvierasensi-ilta oli näyttävä spektaakkeli, johon osallistui pitkä liuta julkisuudesta tuttuja kasvoja.

Vaikka kutsuvieraita riittikin, niin ensi-iltaviikon katsojaluvut eivät olleet mairittelevat.

Suomen elokuvasäätiön tilaston mukaan elokuvan on käynyt katsomassa tähän mennessä vain vajaat 7 300 ihmistä. Heistä 3 000 on nähnyt elokuvan julkaisupäivän jälkeen, muut katsojat ovat katsoneet sen ennakkonäytöksissä.

Temonen itse avautuu elokuvan katsojamääristä Facebook-sivullaan.

– Erittäin suuri kiitos elokuvan katsoneille. 7317 on Valmentaja-elokuvan viralliset katsojaluvut ja suurin osa koostuu ennakkonäytöksistä. Nyt seuraa vakava itsetutkiskelu, ruoskiminen ja viiltävä analyysi flopin syistä, Temonen kirjoittaa.

– Teen tästä tekstin ja sen jälkeen kiihdytän itseni kovempaan hybrikseen kohti uutta elokuvaa. Jos tän haluaa leffassa nähdä, niin tämä kuluva viikko on monilta osin viimeinen mahdollisuus. Tällaisilla luvuilla ei montaakaan näyttöä teattereissa tarjota. Mutta jos positiivista hakemalla hakee, niin ollaan näissä laatuelokuvien luvuissa.

Valmentaja sai ensi-iltansa 17. lokakuuta, mutta se oli ennakkonäytöskiertueella 15 paikkakunnalla.

Elokuva kertoo liikemies ja mediapersoona Jari Sarasvuon elämästä. Pääroolissa nähdään Mikko Nousiainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?