Game of Thrones -tähti meni naimisiin ”taskukokoisen” tyttöystävänsä kanssa – tuoreella avioparilla on pituuseroa lähes puoli metriä - Viihde - Ilta-Sanomat

Game of Thrones -tähti meni naimisiin ”taskukokoisen” tyttöystävänsä kanssa – tuoreella avioparilla on pituuseroa lähes puoli metriä

Game of Thrones -tähti Julius Björnsson on mennyt naimisiin tyttöystävänsä Kelsey Hensonin kanssa.

22.10.2018 9:14

Supersuositussa Game of Thrones -sarjassa Vuorta eli The Mountainia näyttelevä Julius Björnsson on mennyt naimisiin tyttöystävänsä Kelsey Hensonin kanssa.

Tuore aviopari kertoo onnellisesta tapahtumasta Instagram-tileillään.

– On suuri kunnia, että saan nyt kutsua Kelsey Morgan Hensonia vaimokseni, Björnsson kirjoittaa.

– Saan pitää kiinni tästä kauniista naisesta koko loppuelämämme ilojen ja surujen läpi. Olen todella innoissani kaikista tulevista seikkailuistamme, jotka tulemme kulkemaan yhdessä.

Kuvassa pukuun ja kravattiin sonnustautunut näyttelijäjätti pitää huomattavasti pienempää puolisoaan sylissään. Hensonin yllä on polvimittainen vaalea mekko, joka jättää olkapäät ja yläselän paljaiksi. Kaunottaren hiukset on kammattu luonnollisenoloiseen hääkampaukseen, ja niihin on lisätty koristeeksi kukkia.

Kuvaan on kirjoitettu tunniste #justmarried eli vastanaineet.

– Katson eteen päin vetäen tätä isoa kaveria mukanani loppuelämäni ajan, tuore vaimo puolestaan kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä.

Ja kuvassa hän kirjaimellisesti vetää puolisoaan perässään.

– Rakastan sinua ja nyt ja aina, ja lupaan seisoa vierelläsi, vaikka elämä heittelisi meitä miten. Rakastan sinua kulta! hän jatkoi miehelleen suunnattua tekstiä.

Hääkuvat on ilmeisesti otettu Islannissa, sillä Hensonin kuvaan on merkitty Islannissa hääkuvia ottava valokuvaaja.

Parin seurustelu tuli julki reilu vuosi sitten, kun kaksikko alkoi jakaa yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa.

TMZ-sivuston mukaan Game of Thrones -jätti ja kanadalaiskaunotar tapasivat vuosi sitten syyskuussa Albertassa. Sivuston mukaan Björnsson oli asiakkaana ravintolassa, jossa Henson työskenteli. Henson pyysi näyttelijää kanssaan yhteiskuvaan, jolloin romanssi alkoi.

Pariskunnan jättimäinen pituusero on herättänyt heidän suhteensa alusta asti huomattavasti hilpeyttä.

Björnsson on huimat 206 senttimetriä pitkä ja Henson puolestaan 158 senttimetriä. Parilla on siis pituuseroa 48 senttimetriä.

– Olet kuin taskukokoinen tyttöystävä, eräskin somekommentoija on huomauttanut Hensonille.

– Hänen kätensä on isompi kuin pääsi! Te näytätte niin onnellisilta, toinen kommentoija puolestaan naureskeli jo viime syksynä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?