Maiju Riskala, 20, on Fitnessmalli 2018! - Viihde - Ilta-Sanomat

Maiju Riskala, 20, on Fitnessmalli 2018!

Maiju Riskala voitti Fitnessmalli-kisan tänään sunnuntaina järjestetyssä finaalissa.

21.10.2018 15:50

Fitnessmalli 2018 -kisan finaali ratkesi Helsingin Messukeskuksessa I Love Me -messuilla järjestetyssä finaalissa tänään sunnuntaina. Fitnesmalli 2018 -tittelin voitti espoolainen Maiju Riskala, 20. Hänet valittiin myös kisan kuvauksellisimmaksi.

– Tuntuu ihan uskomattomalta, Riskala kommentoi voittoaan tuoreeltaan IS:lle.

– Voitin varmaan juuri siksi, että täytän kisan kriteerit hyvin, häkeltynyt voittaja pohti.

Kaunotar herkistyi kyyneliin.­

Toiseksi kisassa sijoittui turkulainen Maija Haapanen ja kolmanneksi helsinkiläinen Sanni Saarinen.

Maiju Riskala.­

Maija Haapanen.­

Sanni Saarinen.­

Viime vuonna kisan voitti rovaniemeläinen Meri Turunen.

Tänä vuonna kilpailussa painotettiin erityisesti kuvauksellisuutta ja voittajan mahdollisuuksia toimia sporttimallin tehtävissä. Finalistit noudattivat fitnesstähti Linda Manuellan suunnittelemaa treeni- ja ruokaohjelmaa.

Maiju Riskala on ollut Ilta-Sanomien lukijoiden suosikki jo kisan alkumetreiltä lähtien. Riskala on kertonut IS:lle kiinnostuneensa hyvinvointialasta noin neljä vuotta sitten, kun hän sairastui vakavasti.

– Musta, entisestä huippu-urheilijasta, tuli vuodepotilas. Jouduin sairaslomalle koulusta ja kaikki elämänarvot alkoivat rakentua uudelleen. Pakkolevon aikana ymmärsin muun muassa, miten tärkeä yhteys ravinnolla on hyvinvointiin ja rupesin panostamaan enemmän terveyttä tukevaan ja edistävään ravitsemukseen.

– Haluan näyttää kaikille, että vastoinkäymiset voi kääntää voitoksi, eikä kannata luovuttaa. Pohjimmiltaanhan hyvinvointi lähtee sisältä päin ja mun mielestä yksi tärkeimpiä oivalluksia, jonka olen tämän pienen elämäni aikana ymmärtänyt on rakkaus itseään kohtaan.

Maiju Riskala kuvattuna Fitnessmalli-finaalissa.­

Riskala toivoo, että voi motivoida seuraajiaan tavoittelemaan unelmiaan.

– Kun sä rakastat itseäsi ehdoitta, kuuntelet sun sydäntä, olet itsellesti joustavasti armollinen ja uskallat tavoitella unelmiasi, niin teet elämässä sellaisia valintoja, jotka johdattavat sua kohti sun tavoitteita, haaveita ja unelmia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?