Iso H joutui tukalaan tilanteeseen – selitteli tyttöystävälleen yllättävää lehtijuttua: ”Oli ollut sutinaa baarissa jonkun toisen kanssa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Iso H joutui tukalaan tilanteeseen – selitteli tyttöystävälleen yllättävää lehtijuttua: ”Oli ollut sutinaa baarissa jonkun toisen kanssa”

Iso H:n mieleen on jäänyt ikävä sattuma menneiltä vuosilta, jolloin hän joutui selittämään asioiden todellista tilaa tyttöystävälleen.

21.10.2018 9:11

Räppiryhmä Rähinän 20-vuotisesta taipaleesta julkaistiin torstaina 7 veljestä -niminen kirja. Mikko Aaltosen kirjoittamassa teoksessa käydään läpi Rähinän seitsemän alkuperäisjäsenen Elastisen, Iso H:n, Uniikin, Asan, Andun, Tasiksen ja Jussi Valuutan tarinat. IS tapasi osan Rähinä-porukasta torstaina helsinkiläisessä sporttibaarissa, jossa miehet verestivät muistojaan.

Kirjassa kerrotaan muun muassa, kuinka Elastinen ja Kapasiteettiyksikkö-yhtyeestä tuttu Andu viihtyivät 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa tiiviisti yhdessä Helsingin yöelämässä, kun taas Fintelligensin Elastisen kanssa perustanut Iso H keskittyi täysin musiikkiin ja ei juuri yöelämässä viihtynyt.

– Pyörimme Andun kanssa kaupungilla joka ilta silloin, kun vauhti lähti päähän. Kaikkihan luulivat silloin, että Andu on Iso H. Aina kun Andu ja minä jouduimme kaikenlaisiin kahnauksiin, niin milloin Iso H oli tehnyt mitäkin, Elastinen muistelee hymyillen.

Myös Iso H muistaa kyseiset ajat hyvin.

– Kerrankin luin lehdestä, että Elastinen ja Iso H olivat käyttäneet nakkikioskitappelussa pulloja ja ketjuja. Ajattelin, että jaahas, en kyllä muista tällaista. Sitten soitin pari puhelua, että mitäs nyt on tapahtunut, Iso H naurahtaa.

– No ei se ollut mun vika, jos jengi ei tunnistanut sua, Andu kuittaa nauraen saaden sekä Elastisen että Iso H:n nauramaan.

Rähinäläiset Iso H (Henrik Rosenberg), Andu (Anders Westerholm), Elastinen (Kimmo Laiho) ja Tasis (Markku Wettenranta) istuivat alas muistelemaan menneitä.­

Miehet kertovat toisinaan joutuneensa lukemaan itsestään myös muita perättömiä väitteitä, mutta toteavat säästyneensä pahimmalta. Iso H:n mieleen on kuitenkin jäänyt eräs ikävä sattuma menneiltä vuosilta.

– Eniten minua on henkilökohtaisesti keljuttanut se, kun minulla oli aikoinaan sellainen oli aikoinaan sellainen on-off-suhde ja sattui väärinkäsitys, Iso H sanoo ja jatkaa:

– Sillä aikaa, kun olimme olleet breikillä, niin minulla oli ollut sutinaa baarissa jonkun toisen kanssa. Siitä meni pari kolme viikkoa, niin palasin takaisin yhteen tämän exäni kanssa, jolloin vasta tuli se otsikko, että Iso H on nähty baarissa pusuttelemassa jonkun toisen kanssa. Sitä oli kiva selitellä, että: ”niin, niin se tapahtui silloin kolme viikkoa sitten, kun olimme breikillä”, Iso H muistelee.

– Mutta se ei ollut perätön juoru! Andu huomauttaa.

– Ei ollut ei, mutta juttu tuli väärään aikaan ulos, Iso H sanoo ja vertaa tapausta erääseen Frendit-komediasarjan tunnetuimpaan kohtaukseen:

– Se oli aivan kuin Frendit-sarjassa: We we’re on a break! Iso H nauraa.

Frendeissä on-off-parina olleet Rachel (Jennifer Aniston) ja Ross (David Schwimmer) olivat tauolla, kun Ross pelehti toisen naisen kanssa. Asia selvisi Rachelille myöhemmin, kun pari palasi yhteen. Tuolloin, ja monta kertaa sarjan myöhemmissä jaksoissa, Ross puolustautui asialta parahtamalla ja toisinaan huutamalla: We were on a break!

  • Alla videokokoelma Frendien We were on a break -huudoista:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?