Viihde

David Hasselhoff, 66, julkaisi kuvia häistään – intiimi juhla järjestettiin vain lähipiirille: 38-vuotias morsian ihastutti pitsiluomuksessa

Julkaistu:

David Hasselhoff julkaisi romanttisia hääkuvia kesähäistään, jolloin hän asteli alttarille Hayley Robertsin kanssa.
Tv-persoona ja näyttelijä David Hasselhoff, 66, meni naimisiin kesällä. Hasselhoff vei heinäkuun lopussa vihille 27 vuotta nuoremman rakkaansa Hayley Robertsin.

38-vuotias mallikaunotar ja Ritari Ässä -legenda astelivat alttarille upeissa maisemissa Italiassa. Toistaiseksi häiden yksityiskohdista ei ole hiiskuttu julkisuuteen juuri yhtään. Häihin oli kutsuttu vain pariskunnan läheisimmät ystävät ja perheenjäsenet.

Nyt Hasselhoff kuitenkin julkaisi Instagramissaan liudan toinen toistaan upeampia kuvia parin tärkeästä päivästä. Romantiikkaa tihkuvassa otoksessa vastavihitty pari suutelee toisiaan onnellisena valtavan kukkakoristeen edessä.
– Tärkeä päivämme elää sydämissämme ikuisesti, Hasselhoff myhäilee.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Morsian oli valinnut tyköistuvan ja pitsikoristellun häämekon, jossa oli avonainen yläosa ja sydämenmallinen miehusta.

– Mahtava ja kaunis tilaisuus. Kiitos kaikille jotka osallistuitte ja teitte tästä mahdollista. Vaimolleni haluan sanoa, että rakkauteni sinuun on matka, joka alkaa ikuisuudesta ja ei pääty koskaan. Rakastan sinua, Hasselhoff tunteili puolestaan Twitterissä.
Pari vietti myös vauhdikkaita iltajuhlia, joihin he olivat vaihtaneet rennommat asut ylleen.
Roberts ja Hasselhoff ovat tapailleet vuodesta 2013 asti. He tutustuivat Britannian Talent-ohjelmassa, jossa Hasselhoff oli tuomarina. Roberts lähestyi miestä nimikirjoituksen toivossa ja lempi leiskahti parin välille samantien.

Hasselhoff suostui antamaan nimikirjoituksen sillä ehdolla, että Roberts antaisi hänelle puhelinnumeronsa.

Pari julkisti kihlauutisensa vuonna 2016. Hasselhoffin mukaan hän kosi siksi, että ei kyennyt elämään ilman rakastaan.

– Et avioidu jonkun kanssa siksi, että haluat olla hänen kanssaan, vaan siksi, että et voi olla ilman häntä, aiemmin kaksi kertaa naimisissa ollut Hasselhoff sanoi.

Hasselhoff on ollut aiemmin naimisissa laulaja Catherine Hicklandin ja näyttelijä Pamela Bachin kanssa. Hasselhoffilla on Bachin kanssa kaksi lasta: 23-vuotias Hayley Hasselhoff ja 25-vuotias Taylor-Ann Hasselhoff.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt