Euroviisutähden puhelin varastettiin törkeästi kesken illanvieton – joutui hurjaan takaa-ajoon: ovela kikka johti varkaan jäljille - Viihde - Ilta-Sanomat

Euroviisutähden puhelin varastettiin törkeästi kesken illanvieton – joutui hurjaan takaa-ajoon: ovela kikka johti varkaan jäljille

Euroviisuvoittaja Måns Zelmerlöw lähti pelottomasti varkaan perään tämän vietyä hänen puhelimensa.

Mans Zelmerlöw ei aikaillut huomattuaan puhelimensa kadonneen.­

20.10.2018 13:36

Ruotsalainen Måns Zerlmerlöw voitti Euroviisut vuonna 2015 Heroes-hitillään. Siitä asti mies on ollut tiiviisti julkisuudessa, ja juonsi voittonsa jälkeen Ruotsissa järjestetyt viisut menestyksekkäästi Petra Meden kanssa.

Nyt Zelmerlöw on julkaissut Instagram-tilillään kuvan itsestään poliisien kanssa. Mies kertoo kysymyksiä herättävässä kuvassa joutuneensa puhelinvarkaan uhriksi. Asiasta uutisoi myös ruotsalainen Aftonbladet-lehti.

Kuvassa poliisikoiran ja kolmen poliisin kanssa poseeraava Zelmerlöw kertoo pelanneensa rauhassa biljardia ystäviensä kanssa, kunnes huomasi puhelimensa kadonneen.

– Olin järkyttynyt, sillä en ollut varma olinko muistanut siirtää kaikki kuvat pienestä pojastani ja viime kuukausien tapahtumista, Zelmerlöw kertoo Instagramissa.

31-vuotias Zelmerlöw sai ensimmäisen lapsensa toukokuussa puolisonsa Ciara Jansonin kanssa.

Onneksi nykyaikana teknologia on kehittynyttä ja keinoja löytyy monenlaisia. Varastettua puhelinta ryhdyttiin metsästämään puhelimen oman Etsi iPhoneni -sovelluksen kautta, joka tarkistaa laitteen arvioidun sijainnin.

Tällä kertaa sovellus paikansi puhelimen parkkipaikalle hieman Tukholman ulkopuolelle.

– Soitin poliisille ja kerroin heille mitä on tapahtunut. Sanoin lähteväni paikan päälle, mutta he kielsivät sen ehdottomasti, Zelmerlöw kertoo.

Mies kertoo ottaneensa kaikesta huolimatta taksin alleen ja lähteneensä puhelimensa perään. Hän soitti uudelleen poliiseille, ja pyysi heitä saapumaan mahdollisimman pian paikalle taustatueksi.

Zelmerlöw löysi varkaan parkkipaikan vieressä olevan talon edustalta.

– Kävelin heti hänen luokseen ja sanoin, että haluan puhelimeni takaisin. Hän lähti juoksemaan, Zelmerlöw kertoo.

– Siinä vaiheessa poliisit saapuivat koiriensa kanssa ja ottivat tilanteen tosissaan, Zelmerlöw kertaa illan tapahtumia.

Varas ei kyennyt karkuun useilta poliiseilta ja koiralta. Jäätyään kiinni varas kertoi heittäneensä puhelimen puskaan, josta se onneksi löysi tiensä takaisin oikealle omistajalleen.

Zelmerlöw kertoo olevansa äärettömän kiitollinen asioiden saamasta käänteestä ja onnellisesta lopputuloksesta.

– Poliisit eivät halunneet näyttää kasvojaan kuvassa yksityisyyden takia. Olen teille kiitollinen kaikesta mitä teitte tänään, Zelmerlöw kirjoittaa.

– Tiedän, että tämä saattoi näyttää naurettavalta, mutta minulle tämä todella merkitsi. Kiitos, Zelmerlöw hehkuttaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?