Viihde

Janni Hussi ja Joel Harkimo seurustelevat!

Julkaistu:

Pari vuotta sinkkuelämää viettänyt Hussi löysi rakkauden yllättäen.
Mediapersoona Janni Hussi on löytänyt elämäänsä rakkauden. Hussi seurustelee tv:stä tutun yrittäjä Joel Harkimon kanssa. Tällä hetkellä Harkimon voi nähdä tv-ruuduissa Diili-ohjelmassa isänsä Hjallis Harkimon kanssa.

Parin rakkaudesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

IS:n tavoittama Hussi vahvistaa ilouutisen.

– Joitain kuukausia olemme seurustelleet, Hussi vahvistaa hyväntuulisena.


Vaikka Hussi ja Harkimo ovat olleet julkisuudessa vuosia, eivät he kuitenkaan, ihme kyllä, ole tavanneet aiemmin samoissa juhlissa tai tapahtumissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Harkimo lähestyikin Hussia alunperin sosiaalisessa mediassa. Ensimmäiset keskustelut koskivat koiria, joista pari vitsaili antaumuksella.

– Koirasta aloimme juttelemaan ensimmäisenä. Joelkin on hyvin eläinrakas ihminen, pienen ja suloisen Harri-koiran omistava Hussi nauraa.


Keskustelun jälkeen pari suuntasi ajelemaan moottoripyörällä. Rakkaus roihahti kunnolla liekkeihin prätkäilyn lomassa.

– Ihastuin hänessä kokonaisuuteen. Minulla ei ollut sen kummempia odotuksia, koska olin ajatellut, että rakkaus tulee kun tulee, Hussi kertoo.

– Katselemme nyt rauhassa mihin tilanne etenee, Jätkäsaareen juuri muuttanut Hussi huikkaa iloisesti.


Hussi erosi jääkiekkoilija Lauri Korpikosken kanssa vuonna 2016 neljän vuoden seurustelun jälkeen.

Sinkkuvuosinaan Hussi paljon viestejä ja lähestymisyrityksiä miehiltä. Hän kertoi vuosi sitten IS:lle saavansa rivoja alapääkuvia jopa useita viikossa.
Viime aikoina Hussi on keskittynyt entistä enemmän hyvinvointiinsa. Hän on yrittänyt vähentää työkiireitään ja raivata kalenteristaan tilaa vapaa-ajalle, sillä hänen terveytensä alkoi jo pettää stressin seurauksena.

– Istuimme managerini kanssa alas ja tyhjensimme kalenteristani kaiken sellaisen, joka sieltä oli mahdollista tyhjentää. Aika karultahan se tuntui, kun yksi asia kerrallaan alettiin viivaamaan yli. Ymmärrän kuitenkin, että tämä oli pakko tehdä nyt, eikä yhtään myöhemmin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt