Anne Kukkohovi kertoo karmeasta tilanteesta: Ryhmä miehiä kaappasi kadulta – ”Vaatteita revittiin pois, hiuksista vedettiin ja purtiin kaulaan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anne Kukkohovi kertoo karmeasta tilanteesta: Ryhmä miehiä kaappasi kadulta – ”Vaatteita revittiin pois, hiuksista vedettiin ja purtiin kaulaan”

Anne Kukkohovi kertoo karmeasta välikohtauksesta Instagramin tarinoissaan.

Anne Kukkohovi kertoo joutuneensa hyökkäyksen kohteeksi.

19.10.2018 20:09 | Päivitetty 20.10.2018 12:58

Yrittäjä-juontaja Anne Kukkohovi kertoo Instagramin tarinoissaan, että ryhmä miehiä kaappasi hänet kadulta tiistaina. Kukkohovi kertoo, että miehet yrittivät raahata häntä asuntoon.

– Siinä tilanteessa tunnet vain paniikkia ja ehdit miettiä, mistä jätesäkistä löydyt, Kukkohovi kirjoittaa.

– Vaatteita revittiin pois, hiuksista vedettiin ja mua purtiin kaulaan, hän jatkaa.

Kukkohovi kertoo, että paikalle tuli apuun ihmisiä. Juontaja ei kerro, missä välikohtaus tapahtui.

– Mä en olisi voinut tehdä mitään. Yhtään mitään. Pääsin irti ja juoksin hulluna pois.

– Lopulta päädyin kädet täristen Uberiin ja olen yhäkin kauhuissani.

Kukkohovi painottaa, että välikohtaus olisi voinut sattua kenelle tahansa.

Kukkohovi painottaa tekstissään, että kuka tahansa saattaa joutua kaappauksen kohteeksi. Hän myös kiittää auttajiaan, joiden ansiosta pääsi pakenemaan.

– Mulle vain kävi erittäin huono tuuri. Jos tämä jeesaa edes yhtä ihmistä, on se sen arvoista.

IS tavoitti Kukkohovin, joka ei halunnut kommentoida tapausta enempää.

Kukkohovi täydensi tarinaansa myöhemmin. Hän tarkentaa, että häntä oltiin raahaamassa asuntoon, mutta onnistui taistelemaan vastaan.

– Kävelin kadulla ja siitä mut napattiin ja ovensuussa taistelin vastaan. Eli en ollut omassa asunnossani tai kenenkään muun, vaan sain apua ulkopuolisilta ihmisiltä juuri viime tipassa kun mua raahattiin sisään, hän kirjoittaa Instagramin tarinoissaan.

Kukkohovilla on takanaan raskas viime vuosi. Hän menetti läheisen ystävänsä Teri Niitin sekä äitinsä. Lisäksi 17 vuotta kestänyt avioliitto päättyi eroon.

Lue lisää: Anne Kukkohovi nauttii sinkkukesästä rankan vuoden jälkeen – avioero ja läheisten kuolemat veivät äärirajoille: ”Sulkeuduin yksin kotiin”

– Vuosi oli niin rankka, että se näkyi ihan normaalissa arjessa. Kun tein pojalleni Miskalle ruokaa, en edes muistanut, mitä mausteita olin laittanut mukaan. Muistan vieläkin, kun Miska söi tekemääni wokkia ja totesi, että ”tämä ruoka on niin suolaista, että mun suuhun sattuu”. Olin varmaan lisännyt siihen kolme kertaa suolaa, Anne toteaa.

– Elämä meni sellaiseen selviytymistilaan: koitin vaan nukkua, herätä, tehdä ruokaa, syödä ja mennä töihin.

Edit: Juttua täydennetty Kukkohovin kommentilla 22:44.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?