Topi Sukari paljastaa, kuinka suhde 17 vuotta nuorempaan Nadjaan alkoi – oli vielä edellisessä suhteessa: ”Molempien naisten vaatteita löytyi kotoani” - Viihde - Ilta-Sanomat

Topi Sukari paljastaa, kuinka suhde 17 vuotta nuorempaan Nadjaan alkoi – oli vielä edellisessä suhteessa: ”Molempien naisten vaatteita löytyi kotoani”

Nadja Eerolan ja Toivo Sukarin yhteydenpito sai alkunsa molempien vielä seurustellessa.

19.10.2018 16:40

Nadja Eerolan, 47, sormessa kimaltaa 20 000 euron timanttisormus, joka hohtaa kilpaa hänen onnellisen hymynsä kanssa. Nadja sai arvokkaan sormuksen sormeensa liikemies Toivo ”Topi” Sukarilta, 64, joka kihlasi viime juhannuksena nuoremman rakkaansa puolen vuoden seurustelun jälkeen näyttävästi huvilallaan.

Sukari aloitti yrittäjänuransa jo 15-vuotiaana ja nykyisin hänet tunnetaan muun muassa Maskun Kalustetalon ja Ideaparkin perustajana. Jo pitkään Suomessa asunut Nadja Eerola on kotoisin Kazakstanista, ja hän on puolestaan menestynyt bikini fitness -lajissa.

Pariskunta tapasi toisensa Facebookin kautta, kun Nadja lähestyi Topia kaveripyynnöllä. Muutaman hiljaisen vuoden kuluttua Nadjan lisäämä bikinikuva kiinnitti Topin huomion.

Topi vei ihastuksensa syömään, mutta joutui pettymään, kun Nadja ei lähtenytkään heti ensimmäisten treffien jälkeen hänen matkaansa.

Aluksi rakkauden roihahtamista jarrutteli myös molempien suhteet, pari nimittäin paljastaa seurustelleensa vielä omilla tahoillaan ensimmäisten treffien aikaan.

– Aluksi molempien naisten vaatteita löytyi kotoani, Topi paljastaa.

Molempien suhteet kuitenkin kuivuivat lopulta kasaan, ja pari rakastui yhteisellä lomamatkallaan Brysselissä, vaikka Topi myöntääkin ajatelleensa kyseessä olevan vain pintapuolinen suhde.

Topi kertoo Nadjan ulkonäön lisäksi rakastuneensa mielitiettynsä älykkyyteen ja kilttiin luonteeseen. Myös Nadjan terveellinen ruokavalio teki vaikutuksen terveellisiä elämäntapoja arvostavaan mieheen.

– Nadja alkoi huolehtia veden juomisestani ja syömisestäni. Suhteen myötä kolesteroliarvoni ovat parantuneet. Suhde pelasti terveyteni, ja sain Nadjasta treenikumppanin ja seksikumppanin, parin seksielämää ylistävä Topi summaa.

Nadja puolestaan hurmautui Topin aitoudesta, sydämellisyydestä ja huomaavaisuudesta.

Topilla on aiemmasta avioliitostaan viisi lasta ja useita lapsenlapsia. Nadjalla puolestaan on 14-vuotias tytär, jolla on myös läheinen suhde Topiin. Kihlausuutisensa myötä pari sai enimmäkseen positiivisia kommentteja lähipiiriltään.

Rakastavaisten mukaan lähipiiri on suhtautunut heidän 17 vuoden ikäeroonsa hyvin. Myöskään he itse eivät pidä ikäeroaan suurena, vaikka Topi myöntääkin tulevaisuuden ja terveyden mietityttävän.

Topi kertoo lähipiirin sen sijaan suhtautuneen aluksi epäilevästi Nadjan taustaan bikini fitness -lajissa, jossa bikineissä poseeraaminen on normaalia.

– Ensin ihmiset suhtautuivat pinnallisesti ja katsoivat vain ulkonäköä. Alussa lähipiirissä oli pientä mustasukkaisuutta, myös Nadja myöntää.

– Voisin vieläkin elää poikamieselämää yksiavioisesti. Läheiset eivät aluksi uskoneet minun myöskään rauhoittuneen, Topi sanoo veikeä hymy huulillaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?