Salaperäisesti kadonneesta elokuvatähdestä tehtiin yllättäen näköhavainto – kaunotarta seuraa mystinen sateenvarjomies - Viihde - Ilta-Sanomat

Salaperäisesti kadonneesta elokuvatähdestä tehtiin yllättäen näköhavainto – kaunotarta seuraa mystinen sateenvarjomies

Kadonneesta näyttelijättärestä on tehty näköhavainto ensimmäisen kerran sen jälkeen, kun hän katosi jäljettömiin kolme kuukautta sitten.

18.10.2018 3:16

Kiinalainen elokuvatähti Fan Bingbing on nähty Pekingin kansainvälisellä lentokentällä, kertoo CNN. Hän tallentui videolle ja valokuviin.

37-vuotias näyttelijätär katosi salaperäisesti kolme kuukautta sitten. Tuolloin levisivät huhut, että Kiinan kommunistinen puolue liittyi katoamiseen.

Nyt kiinalaisessa mikroblogipalvelu Weibossa jaetulla videolla Fan näkyy poistumassa lentokentältä Pekingissä lippalakkiin ja tummiin aurinkolaseihin sonnustautuneena. Fania seuraa suurta mustaa sateenvarjoa kantava mies. Tiedossa ei ole, kuka hän on.

Baidu Newsin mukaan video on kuvattu maanantai-iltana. CNN kertoo, ettei se ole pystynyt itsenäisesti varmistamaan kuvien aitoutta.

Fan on kiinalainen supertähti ja maansa tunnetuimpia näyttelijöitä. Hän on luonut uraa myös Yhdysvalloissa ja hänet tunnetaan lukuisista suurista Hollywood-tuotannoista, kuten Iron Manista ja X-Men -elokuvista. Fan on näytellyt myös Renny Harlinin ohjaamassa Skiptrace-elokuvassa vuonna 2016.

Aiemmin tässä kuussa katoamisen taustat alkoivat selvitä. Kiinan viranomaiset julkaisivat tiedotteen, jossa he kertoivat Fanin olevan epäiltynä veropetoksesta. Supertähteä vaaditaan maksamaan peräti 112 miljoonan euron sakot.

Pari viikkoa sitten Fan palasi julkisuuteen julkaisemalla tunteikkaan anteeksipyynnön Weibo-palvelussa. Videota lukuun ottamatta häntä ei ole nähty katoamisensa jälkeen aiemmin.

Mediatietojen mukaan kiinalaistähti olisi viettänyt viimeiset kolme kuukautta viranomaisten asettamassa kotiarestissa Wuxin kaupungissa.

Kohu Fanin ympärillä saattaa vaikuttaa myös tuleviin elokuvatuotantoihin, joissa hän on mukana. Viimeisimpien mediatietojen mukaan hänen tulevan elokuvansa Air Striken ensi-ilta Kiinassa olisi peruttu. Toisesta maailmansodasta kertovaa elokuvaa tähdittää myös Bruce Willis.

Fan on yksi maailman parhaiten palkatuista elokuvanäyttelijöistä ja talousjulkaisu Forbesin mukaan maailman eniten tienaava kiinalainen julkisuuden henkilö.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?