Rokkari ei muista avioituneensa näyttelijäkaunottaren kanssa – karu totuus valkeni seuraavana aamuna: ”Luulin sitä vitsiksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Rokkari ei muista avioituneensa näyttelijäkaunottaren kanssa – karu totuus valkeni seuraavana aamuna: ”Luulin sitä vitsiksi”

Rokkari Ryan Adams kimpaantui ex-vaimonsa eroavautumisesta niin paljon, että avasi oman sanaisen arkkunsa heidän avioliitostaan.

Ryan Adamsin ja Mandy Mooren liitto ei päättynyt sulassa sovussa.­

16.10.2018 12:16

Näyttelijä Mandy Moore avautui rumasta avioerostaan Glamour-lehden haastattelussa. Näyttelijä kuvaili tulleensa kuuden vuoden avioliiton jälkeen siihen tulokseen, ettei hän ollut valinnut puolisokseen itselleen sopivaa miestä.

Mooren ja muusikko Ryan Adamsin ero sai ikäviä piirteitä kun pari kävi oikeustaistoa kahdeksan koiransa omistajuudesta ja siitä, kuinka paljon Adamsin tulisi maksaa Moorelle, 34, kuukaudessa elatusapua.

– En tunne syyllisyyttä erosta. Kun ihmiset sanovat olevansa pahoillaan puolestani, niin minä vastaan että voisitte olla pahoillani, jos olisin jäänyt siihen tilanteeseen, Moore tykittää Glamour-lehden haastattelussa.

– En valinnut puolisokseni sopivaa ihmistä, hän toteaa.

Mandy Moore on kuvaillut haastatteluissa olevansa nyt erittäin hyvässä paikassa elämässään. Hänellä on uusi mies, jonka kanssa suunnittelee yhteistä tulevaisuutta.­

People-lehti kertoo ex-mies Ryan Adamsin, 43, suivaantuneen kommenteista ja ladanneen täyslaidallisen Twitterissä epäonnisesta avioliitostaan.

– Tuhoon tuomittu alusta asti. Kunpa muistaisin liiton alun lol, Adams sivalsi.

Rokkari avautui olleensa parin avioitumisen aikaan vuonna 2009 niin pahassa lääkekoukussa, ettei hänellä ole minkäänlaista muistikuvaa omista häistään.

– Kun joku kertoi meidän menneen naimisiin, niin luulin sitä vitsiksi. Sitten tajusin kuinka monta särkylääkettä söin päivittäin. Rehellisesti sanottuna ei ollut tarpeeksi lääkkeitä turruttamaan häitä seurannut shokki, Adams kirjoitti.

Pari kuvattuna onnellisimpina aikoina vuonna 2010.­

Rokkari myös vertasi nyt jo poistetuissa twiiteissä ex-vaimonsa Mandy Moorea märkään pahvinpalaseen.

– Joskus sitä jämähtää ihmiseen, joka on kuin märkä pahvinpala. Vie rahani, säilytän ylpeyteni mieluummin.

Adamsin Twitter-viestit saivat miehen fanit huolestumaan muusikon hyvinvoinnista. Adams pyysi myöhemmin anteeksi tökeröjä viestejään ja vakuutteli faneilleen olevansa täysissä sielunvoimissa.

– Pyydän anteeksi, jos olen aiheuttanut aihetta huoleen. Masennus, ahdistus, paniikkikohtaukset ja suru ovat todellisia ja vakavia asioita. Jos joku kärsii näistä asioista, niin kannustan teitä hakemaan hoitoa. Ja kissoja, Adams kirjoitti.

Ryan Adams haukkui ex-vaimonsa pataluhaksi Twitterissä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?