Viihde

Selena Gomez, 26, hermoromahduksen vuoksi sairaalahoitoon – viime viikkojen tapahtumat viimeinen pisara

Julkaistu:

Selena Gomez sai paniikkikohtauksen sairaalassa, ja kirjautui hoitoon.
Laulaja Selena Gomez, 26, on kirjautunut sairaalaan mielenterveysongelmiensa vuoksi. Laulajaa hoidetaan Los Angelesissa sijaitsevassa hoitolaitoksessa.

Laulaja on ollut sairaalahoidossa kahdesti viime viikkojen aikana, molemmilla kerroilla alhaisten valkosolumäärien vuoksi, jonka epäillään liittyvän hänen munuaissiirtoonsa. Selena Gomez sai ystävältään näyttelijä Franca Raisalta munuaissiirrännäisen vuosi sitten.

Viimeisimmällä sairaalajaksollaan Selena Gomez sai paniikkikohtauksen, ja romahti.

– Hänellä on ollut raskaat viime viikot ja paniikkikohtaus sairaalassa oli viimeinen pisara, kertoo sisäpiirin lähde asiasta uutisoineelle People-lehdelle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lähteen mukaan Gomez ymmärsi tarvitsevansa lisää apua selvitäkseen raskaasta henkisestä kuormituksestaan.


Sisäpiirin lähde kertoi E!Newsille Selenan yrittäneen parhaansa mukaan työskennellä ja kirjoittaa uutta musiikkia terveysongelmistaan huolimatta. Hän muutti myös rauhallisemmalle alueelle saadakseen raitista ilmaa. Lopulta tilanne kävi hänelle yhdessä terveyshuolien kanssa liian raskaaksi selvitä omin voimin.

– Gomezin perhe on paikalla, ja hän saa paljon tukea. Hän voi nyt jo paremmin, lähde kertoo People-lehdelle.

Gomez on ollut poissa sosiaalisesta mediasta viime viikot.Hän ilmoitti asiasta Instagramissa.
– Olen sosiaalisen median tauolla. Taas. Niin kiitollinen kuin olenkin sosiaalisen median tarjoamista mahdollisuuksista, olen myös kiitollinen siitä, että voin ottaa askeleen taaksepäin ja elää elämääni olemalla aidosti läsnä näissä hetkissä, jotka minulle on annettu.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hän muistutti seuraajiaan, ettei kukaan ole immuuni negatiivisille kommenteille, vaan ne voivat pahoittaa mielen. Hänen päivityksensä onkin kerännyt pääasiassa positiivista tsemppausta.