Viihde

Heidi Sohlberg julkaisi koskettavan kuvan sairaalavuoteelta – ”Syövän paskiainen ei tuu enää koskaan tähän kroppaan”

Julkaistu:

Heidi Sohlberg on ollut uudessa leikkauksessa.
Tv:stäkin tuttu vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg on kertonut avoimesti syöpähoidoistaan, ja toiminut Roosa nauha-kampanjan kasvoina.

Sohlberg sai rintasyöpädiagnoosin kaksi vuotta sitten. Reilu vuosi sitten keväällä Sohlberg kertoi syöpähoitojensa olevan ohi, ja viime kesänä hän juhlistikin terveen papereita ystäviensä kanssa.

Tänään Heidi Sohlberg julkaisi koskettavan kuvan Instagram-tilillään sairaalavuoteelta Helsingin Naistenklinikalta.
Hän kertoo päivityksessään olleensa leikkauksessa vain kaksi tuntia sitten.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Nyt on taas poistettu yksi riski tekijä, että se syövän paskiainen ei tuu enää koskaan tähän kroppaan, Heidi Sohlberg kirjoittaa.

– Pieniä sivuvaikutuksia tämänkin leikkauksen myötä tulee, mutta mieluummin ne kuin syöpä. Ja onneks mulla on jo 2 maailman rakkainta lasta, hän kirjoittaa #survivor- ja #fuckcancer-aihetunnisteiden kera.

Heidi Sohlbergin päivitys on kerännyt paljon tsemppiviestejä hänen seuraajiltaan. Monet lähettelevät Sohlbergille sydämiä ja voimasanoja. Kuva on kerännyt jo yli 4000 tykkäystä.

Sohlberg julkaisi vasta heinäkuussa päivityksen sairaalan pihalta, jossa hän kertoo selvinneensä vuositarkastuksesta Syöpätautien poliklinikalta hyvien uutisten kera.