Viihde

Napakymppiin osallistunut kiinteistövälittäjä Mikko lähti Ruotsin-laivalle deittinsä kanssa – sivalsi pisteliään vitsin lopputulemasta

Julkaistu:

napakymppi
Mikko ja Mikaela matkustivat Visbyhyn Ruotsiin tutustumaan toisiinsa paremmin Napakymppiin osallistumisen jälkeen.
Napakympin torstain jaksossa nähtiin monia katsojia ilahduttanut eläinteemainen jakso. Kaikki jakson osallistujat ovat kertoneet olevansa eläinrakkaita ihmisiä.

Jakson ensimmäisen erän voitti herra C, halikkolainen 29-vuotias Mikko, joka työskentelee kiinteistövälittäjänä. Hän kertoi harrastuksikseen aamulenkillä koiran kanssa käymisen.

Neiti X:nä hurmasi helsinkiläinen 28-vuotias Mikaela, jolla oli studiossa mukanaan koiransa Poco.

Tv-jaksossa nähtiin paljon hulluttelua ja vitsailua puoleen ja toiseen. Herra C ja neiti X saivat jakson päätteeksi lahjaksi yhteisen matkan Visbyhyn Ruotsiin.


Miten matka sujui?

Kaksikko kertoo itse kuvaamallaan matkavideolla, että matka sujui hauskasti ja rauhallisesti, mutta romantiikkaa ei päässyt syttymään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Haluan sanoa, että olet yltiöpositiivinen, hauska tyyppi, mutta mä luulen, että meistä ei välttämättä tule paria. Yllättäen... Mikko sanoo virnuillen.

– Ehkä ollaan yhteyksissä? Ollaanko? Hän sen jälkeen kysyy vieressään seisovalta Mikaelalta.

Mikaela nyökyttelee ja pudistelee päätään vuorotellen.

– Ei voi tietää, Mikaela sanoo.


IS:n tavoittama Mikko nauraa puhelimessa ja valaisee, mitä tarkoitti vitsailullaan. Hän on kertomansa mukaan katsonut paljon Napakymppiä tv:stä ja todennut sen perusteella, että ohjelmasta ei ole jostain syystä syntynyt pariskuntia. Siksi hänen omatkaan odotuksensa romantiikan suhteen eivät olleet kovin korkealla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mutta matka oli tosi mukava ja Mikaela mahtava tyyppi. Oli kivaa osallistua siihen, hän toteaa.

Napakymppi torstaisin Nelosella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt