Cheekin kaksosveli Jere Tiihonen hakee lähestymiskieltoa 31-vuotiaalle naiselle – ”Vainonnut yli vuoden ajan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Cheekin kaksosveli Jere Tiihonen hakee lähestymiskieltoa 31-vuotiaalle naiselle – ”Vainonnut yli vuoden ajan”

Jere Tiihonen toimii itse hakijana lähestymiskieltoasiassa.

Jere Tiihonen (vasemmalla) on edustanut kaksosveljensä Jare Tiihosen kanssa usein julkisuudessa.

11.10.2018 13:58

Räppäri Cheekin eli Jare Tiihosen kaksosveli Jere Tiihonen hakee Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa lähestymiskieltoa 31-vuotiaalle suomalaisnaiselle.

Oikeudesta vahvistetaan IS:lle, että Tiihonen on tapauksessa hakijana ja nainen vastaajana. Haaste on annettu vastaajalle tiedoksi, mutta hän ei ole lähettänyt asiaan omaa vastaustaan.

Hakemuksesta selviää, että Tiihonen hakee naiselle laajennettua lähestymiskieltoa. Se tarkoittaa sitä, että kieltoon määrättävä henkilö ei saisi oleskella suojattavan henkilön kodin, loma-asunnon tai työpaikan läheisyydessä.

Syyksi Tiihonen kertoo, että nainen olisi ”vainonnut yli vuoden ajan” tekstiviestein, puheluin sekä sosiaalisessa mediassa (WhatsApp, Facebook, Instagram). Tiihonen syyttää naisen myös häiriköineen hänen asiakkaitaan sekä käyneen hänen kotiovellaan häiriköimässä.

Lähestymiskieltoasia käsitellään käräjäoikeudessa ensi torstaina. IS ei ole tavoittanut Tiihosta kommentoimaan asiaa.

Jere Tiihonen kuvattuna Gladiaattorit-ohjelman tiedotustilaisuudessa Tampereella kesäkuussa 2017.

Jere Tiihonen on luonut oman uransa hyvinvointi- ja urheilubisneksen parissa. Hän on myös entinen vapaaottelija.

Viime vuonna Tiihonen otti osaa Nelosen Gladiaattorit-tv-ohjelmaan. Hän oli yksi ohjelman vakituisista osallistujista. Hänen ”gladiaattorinimensä” oli ohjelmassa Mohikaani.

– Lapsena seurattiin paljonkin Gladiaattoreita, ja oma suosikkini oli Mohikaani. Mika Ounaskari oli silloin se kova ukko, mistä me digattiin, Tiihonen kuvaili päätöstään lähteä mukaan ohjelmaan Nelosella viime vuoden toukokuussa.

Elää rauhallista perhe-elämää

Muutoin Tiihosta on nähty julkisuudessa vain valikoiduissa tilaisuuksissa. Aika ajoin hän on edustanut kuuluisan veljensä rinnalla erilaisissa VIP-tilaisuuksissa. Esimerkiksi Cheekistä kertovan kirjan julkistustilaisuudessa hän oli mukana.

Jere Tiihonen on kertonut IS:n haastattelussa elävänsä vaimonsa Erikan ja tyttärensä Auroran kanssa hyvin rauhallista perhe-elämää. Samassa haastattelussa hän kertoi päättäneensä jo vuosikausia sitten, että ei juo enää pisaraakaan alkoholia.

Viime vuoden kesäkuussa mies julkaisi hääpäivänä kauniin potrettikuvan yhdessä vaimonsa kanssa.

– 15 vuotta sitten päätimme lähteä kulkemaan yhdessä samaa polkua. Kiitos Erika, kun olet ollut rinnallani kaikki nämä vuodet. Olet seisonut vierelläni myös heikkoina hetkinä tukien ja ymmärtäen. Olet paras ihminen, jonka olen tavannut. Rakastan sinua, Tiihonen kirjoitti liitostaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?