Ben Affleck avautuu hurjasta syöksykierteestään: julkaisi koskettavan kirjoituksen ongelmistaan – vietti 40 päivää vieroituksessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Ben Affleck avautuu hurjasta syöksykierteestään: julkaisi koskettavan kirjoituksen ongelmistaan – vietti 40 päivää vieroituksessa

Julkaistu: 11.10.2018 15:34

Näyttelijä Ben Affleckin entinen vaimo vei hänet vieroitukseen viikon juomisputken päätteeksi.

Näyttelijä Ben Affleckin elämä on ollut syöksykierteessä viime vuodet. Näyttelijä ratkesi juomaan ja joutui elokuussa vieroitukseen jo kolmannen kerran. Vieroitukseen hänet vei hänen entinen vaimonsa Jennifer Garnier.

Vieroitushoito seurasi viikon biletysputkea. Tähti on myös yhdistetty 22-vuotiaaseen Playboy-malli Shauna Sextoniin.

Netissä ilkeimmät väittivät, että 22-vuotias Shauna on syypää siihen, että Affleck sortui taas juomaan raittiuslupauksistaan huolimatta.

Näyttelijän ulkonäkö on muuttunut hetkessä radikaalisti. Ennen vieroitushoitoa otetuissa kuvissa Affleckin olemus on pöhöttynyt ja epäsiisti. Hänet on viime aikoina myös kuvattu useaan otteeseen tupakoimassa tai juomassa alkoholia.

Nyt maailma näyttää valoisammalta. Ben Affleck kertoo Instagram-päivityksessään lopettaneensa juuri 40 päivän vieroitushoidot. Hän jatkaa avohoidossa.

Affleck kiittelee perhettään, kollegoitaan, ja fanejaan saamastaan tuesta Instagramissa julkaisemassaan kirjoituksessaan.

– Se (tuki) merkitsee minulle enemmän kuin osaan edes sanoa. Se on antanut minulle voimia puhua sairaudestani muille.

– Minkä tahansa addiktion kanssa kamppailu on elämänmittainen ja vaikea taistelu. Sen vuoksi vieroitushoito ei lopu koskaan. Se vaatii täyttä sitoutumista. Taistelen itseni ja perheeni vuoksi, hän kirjoittaa.

Hän toteaa vieroituksen vaativan täyttä sitoutumista. Ben Affleck kertoo saaneensa paljon yhteydenottoja sosiaalisessa mediassa muilta, jotka taistelevat oman addiktionsa kanssa. Hän haluaa kiittää heitä julkisesti.

– Auttaa, kun tiedän, etten ole yksin. Minun täytyy muistuttaa itsellenikin aika ajoin, että avun hakeminen on osoitus rohkeudesta, ei merkki heikkoudesta tai epäonnistumisesta.

Hän toivoo voivansa jonain päivänä toimia esikuvana muille ongelman kanssa kamppaileville.

Affleck on alkoholiongelmastaan avoimesti julkisuudessa. Hän pääsi edellisen kerran vieroituksesta joulukuussa 2017. Ensimmäisen kerran hän oli vieroituksessa 2001.

Fanit kiittelevät näyttelijää asiasta avautumisesta Instagramin kommenteissa. Osa kertoo myös oman tai perheensä tarinan.

– Minulle tuli juuri kolme vuotta selvinpäin. Pysy vahvana! Pystyt siihen! eräs Instagram-seuraaja tsemppaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?