Viihde

Frederik kolaroi unelma-autonsa romuksi Helsingin keskustassa – Mersu kärrättiin hinausautolla pois: ”P*rkele, p*rkele”

Julkaistu:

kolari
Muusikko Frederik ajoi toisen auton perään Helsingin keskustassa.
Laulaja Frederik, oikealta nimeltään Ilkka Sysimetsä joutui ikävään auto-onnettomuuteen torstaiaamuna Helsingissä.

Mies oli ollut Pasilassa antamassa haastattelua, kun matka pois studiotalolta päättyi kurjasti. Reetu ajoi toisen auton perään kiinni.

– Kävi, joo, p*rkele, auto on ihan läjässä. Ajoin yhden auto p*rseeseen kiinni, IS:n tavoittama Reetu kiroaa roimasti puhelimessa.

Auto on puhelun hetkellä hinauksessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Reetu kertoo harmissaan, että ei ole ajanut kolaria yli 40 vuoteen, mutta nyt näin piti käydä. Muusikon mukaan edellä ajanut auto oli hidastanut vauhtia, hän oli katsonut juuri silloin väärään suuntaan ja ajanut suoraan perään kiinni. Mies arvioi tilannenopeuden olleen noin 40 kilometriä tunnissa, vaikka hän ehtikin lyödä jarrut pohjaan.

– Auton etuosa lensi. Kolarin arvo on varmaan ainakin 20 000 euroa, eikä riitäkään.


Reetu kiittelee vastapuolta siitä, että tämä pysyi niin rauhallisena. Poliiseja ei tarvittu, koska Reetu myönsi heti syyllisyytensä kolariin. Frederik oli iloinen siitä, että mies ei hyökännyt huutamaan hänelle.

Erityistä harmia tuo kuitenkin käteen mäjähtänyt yllättävä sakkolappu. Auto nökötti tien sivussa ajokelvottomana, mutta hän ehti saada 80 euron pysäköintivirhemaksun ennen hinausauton saapumista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Huusin, että ettekö huomaa, että autolla ei voi ajaa metriäkään, että kehtaatteko oikeasti antaa tällaisen maksun, Reetu puhisee.

– Ei tässä pysäköintiasiassa pitäisi olla näin lyhytnäköinen, hän jatkaa.

Frederik sanoo, että he olivat kaverinsa kanssa matkalla Viroon ostamaan renkaita heidän keikka-autoonsa, kun matka pysähtyi kuin seinään. Renkaat jäivät nyt sitten ostamatta.

Romukuntoon mennyt auto on malliltaan Mercedes-Benz C 320 CDI Sedan. Se on käyttöön otettu vuonna 2007.

– P*rkele, p*rkele, hieno Mersu kuin mikä. Onneksi mulla on kaikki vakuutukset tässä kunnossa, Frederik päättää puhelun.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt