Viihde

Me Naiset: Avioero pakotti Heidi Sohlbergin ottamaan vastuun omasta taloudestaan – ”Minun on korkea aika opetella rahankäyttöä”

Julkaistu:

uusi elämä
Heidi Sohlberg kertoo Me Naisissa, miten avioero on vaikuttanut hänen elämäänsä. Entinen Miss Suomi erosi puolisostaan keväällä.
Vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg ilmoitti huhtikuussa Instagram-tilillään eronneensa Niklas-puolisostaan. Pari kertoi yhteisessä kirjoituksessaan, että heidän 12 vuoden avioliittonsa oli tullut päätökseen. He sanoivat jatkavansa eteenpäin ystävinä ja keskittyvänsä olemaan rakastavia vanhempia lapsilleen.

Nyt Sohlberg kertoo Me Naisille, miten ero on vaikuttanut hänen elämäänsä. Hän kertoo muuttaneensa uuteen asuntoon ja opetelleensa uusia asioita. Hän on hoitanut kuntoon sähkö- ja vakuutusasiansa, asentanut internetin ja opetellut teknisiä asioita.

Sohlberg kertoo Me Naisille, että hänen ja Niklaksen yhteisessä kodissa kävi siivooja, mutta eron jälkeen hän on hoitanut kotinsa siivoamisen itse. Hän on myös alkanut miettimään talouttaan tarkemmin ja laskenut, mihin on milloinkin varaa.

– Minun on nyt korkea aika opetella rahankäyttöä. En enää törsää, ja mietin ruokakaupassa, mitä oikeasti tarvitsen. Vähemmälläkin pärjää, eikä joka päivä ole pakko syödä ulkona, Sohlberg kertoo Me Naisille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen oman talouteni pomo. Se on upeaa. Seuraavaksi avaan säästötilin, jonne pistän kuukausittain rahaa sivuun.


Muuton myötä Sohlbergilla meni rahaa esimerkiksi uusiin kalusteisiin, mutta nyt hän säästää päättäväisesti, jotta voi viedä tyttärensä etelään talvella.
Entinen pariskunta vietti häitään Jyväskylässä kesällä 2005. Sohlberg kertoi viime vuonna IS:lle, että hääpäivä oli yksi hänen elämänsä ihanimmista päivistä. Hän oli tuolloin äärimmäisen onnellinen.

Sohlberg on ollut viime vuosina runsaasti julkisuudessa, sillä hän on kertonut avoimesti rintasyövästään sekä somessa että haastatteluissa. Sohlbergilla todettiin rintasyöpä reilut kaksi vuotta sitten. Hän selätti sairauden hoitojen avulla ja käy nykyään säännöllisesti kontrolleissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tänä syksynä Sohlberg on nähty Fort Boyard -seikkailusarjassa, jossa hän kilpailee keltaisessa joukkueessa Eevi Teittisen ja tämän miesystävä Teemu Packalénin kanssa. Päätös lähteä mukaan ohjelmaan ei ollut Sohlbergille helppo.

Häntä on houkuteltu aikaisemmin mukaan Selviytyjiin, mutta tuolloin hän ei ole halunnut olla yli kuukautta pois lastensa luota. Fort Boyardissa kuvaukset kestivät vain noin viikon.

Sohlberg on nähty tänä vuonna myös Kaunis elämä -sarjassa, jossa entiset Miss Suomet kertoivat elämästään missivuoden jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt