Kotiliesi: Erika Vikman, 25, muutti avoliittoon Dannyn, 76, kanssa – avautuu lapsihaaveistaan: ”Ei olisi oikein tässä suhteessa”

Laulaja Erika Vikman kertoo Kotiliedessä, että toivoo saavansa jonain päivänä lapsen. Hän kuitenkin tiedostaa, ettei lapsi ole hänen ja Dannyn suhteessa ajankohtainen asia.

| Päivitetty

Entinen tangokuningatar Erika Vikman, 25, ja iskelmälegenda Danny, 76, ovat seurustelleet jo parin vuoden ajan. Kuluneen kesän pariskunta vietti pitkälti etäsuhteessa, sillä Vikman keikkaili paljon ja teki töitä lähes koko ajan.

– Tämä kesä on sellainen, että soitellaan. Olen koko ajan kiinni töissä, eikä me oikein Dannyn kanssa nähdä. Mutta eipähän ainakaan tarvitse levätä laakereillaan, Vikman kertoi IS:lle kesällä.

Nyt Vikman kertoo tuoreessa Kotiliedessä, että pariskunnasta on tullut avopari, sillä hän on muuttanut Dannyn luo asumaan.

Katso yllä olevalta videolta Erika Vikmanin kuulumisia syyskuulta. Hän kertoi tuolloin, että kesällä ei jäänyt aikaa parisuhteelle, mutta syksy on korjannut asian.

Vikman ja Danny yhdessä Mika Häkkisen syntymäpäivillä syyskuussa.

Vikman asui lehden mukaan aiemmin Tampereella, mutta muutti hiljalleen tavaroitaan Kirkkonummelle Dannyn omakotitaloon. Vikman ei ole aiemmin asunut toisen kanssa, joten tilanne on hänelle uusi ja erilainen.

– Elämänhallintani oli vähän hukassa. Nyt asuessani toisen kanssa haluan kunnioittaa häntä ja yritän olla yhtä järjestelmällinen puuhissani kuin kumppanini. Olen huomannut, että itsekkyyteni on karsiutunut. Asioissa täytyy tulla toista vastaan, Vikman kertoo Kotiliedelle.

Parin avoliitostaan huhuttiin jo keväällä 2017, kun Seiska kertoi heidän muuttaneen saman katon alle. Danny kuitenkin kiisti tuolloin huhut IS:lle.

Vikman paljastaa nyt Kotilieden haastattelussa myös, että hän toivoo jonain päivänä saavansa lapsen. Ex-tangokuningatar kuitenkin tiedostaa, että hänen ja Dannyn 50 vuoden ikäeron vuoksi lapsen aika ei ole tässä elämäntilanteessa ja parisuhteessa.

– Puhumattakin tiedämme, että lapsi ei ole meidän suhteemme asia, eikä se olisi oikein tässä suhteessa. Lapset vaativat paljon työtä, ja siinä elämäntilanteessa toivoisin, että rinnallani olisi joku, joka voisi jakaa homman kanssani tasaisesti. Danny on kanssani asiasta samaa mieltä, Vikman sanoo.

– Minulla on koko elämä aikaa tehdä vaikka mitä. Luulen, että elämääni tulee paljon erilaisia vaiheita erilaisten ihmisten kanssa.

Vikman haluaa keskittyä tällä hetkellä uraansa.

Kun romanssihuhut Vikmanin ja Dannyn ympärillä leimahtivat ensi kertaa syksyllä 2016, yritti pari aluksi kieltää suhteensa. He kertoivat olevansa vain työtovereita ja ystäviä, sillä Vikman oli D-tuotannon listoilla.

Joulukuussa 2016 Danny myönsi IS:lle kaksikon välillä olevan ystävyyttä enemmän. Iskelmätähti kertoi viihtyvänsä Vikmanin kanssa erittäin hyvin. Suhteen tultua ilmi parin ikäero sai aikaan valtavaa kuohuntaa. Pari kertoi, ettei ikäero ollut heille suuri asia, sillä he kokivat olevansa samalla aaltopituudella.

Sittemmin Vikman ja Danny on nähty yhdessä esimerkiksi Iholla- ja Yökylässä Maria Veitola -sarjoissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?