Idealista: Janni Hussi tyhjensi kalenterinsa pysäyttävän lääkärikäynnin jälkeen: ”Pakko tehdä nyt, eikä yhtään myöhemmin”

Lääkäri määräsi stressaantuneelle Janni Hussille lepoa.

Lääkäri määräsi Janni Hussin lomalle.

Tosi-tv-tähti ja entinen fitnessammattilainen Janni Hussi kertoo Idealistan blogissaan kärsineensä pitkään tukkoisesta puolikuntoisesta olosta. Hussi on paiskinut ahkerasti töitä, ja työskennellyt viimeksi muun muassa red carpet-juontajana Miss Suomi-kilpailun finaalissa.

Olo paheni niin paljon, että Hussi marssi lääkäriin. Hänestä ei löytynyt tutkimuksissa mitään, mutta lääkäri huomasi Hussin käyvän kierroksilla stressin vuoksi, ja määräsi lepoa.

– Määräykseksi sain lepoa ja lisää lepoa, mielellään kokonaan offia töistä. Kroppa kun ei millään pääse toipumaan edes flunssasta, jos koko ajan on hälytystila päällä, Hussi kirjoittaa.

Janni Hussi kertoo pitkittyneen paineen ja stressin näkyneen tukkoisen olon lisäksi fyysisinä oireina.

– Flunssan lisäksi minulla on ollut ihmeellisiä kipuja, joita ei ole ennen ollut, kuten selkäsärkyä. En rehellisesti muista, koska mulla olisi ollut selkä kipeä, jossei perus jumeja lasketa. Myös yleistynyt päänsärky kertoi jostain epänormaalista.

Janni ryhtyi toimeen heti lääkäriltä tultuaan. Hän sanoo lähipiirin huomattaneen asiasta, mutta lääkäriä hän vasta uskoi.

– Istuimme managerini kanssa alas ja tyhjensimme kalenteristani kaiken sellaisen, joka sieltä oli mahdollista tyhjentää. Aika karultahan se tuntui, kun yksi asia kerrallaan alettiin viivaamaan yli. Ymmärrän kuitenkin, että tämä oli pakko tehdä nyt, eikä yhtään myöhemmin.

Hussi lomaili hiljattain Kreikassa yksin ilman kumppania ”määmatkallaan”. Määmatka on yksi viime vuosien trendeistä, ja yhä useampi onkin trendin myötä innostunut lähtemään lomailemaan täysin omilla ehdoillaan.

Hän toteaa blogissaan, että matka oli pelkkää tekohengitystä ja väsymys palasi sen jälkeen.

– Nyt on kuitenkin vahva fiilis, että tämä tulee olemaan loppuelämäni hyvinvoinnin kannalta suuri ajanjakso.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?