Viihde

Tom Cruise ikuistettiin uuden elokuvan kuvauksissa – fanit hämmästyivät suuresti siitä, miltä mies näyttää nykyisin: Vertaa kuvia

Julkaistu:

elokuvakuvaukset
Tom Cruise huristeli Top Gun -elokuvan jatko-osan kuvauksissa aivan samannäköisenä kuin 32 vuotta sitten.
Elokuvatähti Tom Cruise kuvaa paraikaa jatko-osaa 80-luvun hittielokuvaan Top Gun– Lentäjistä parhaat. Kun elokuvan ensimmäinen versio ilmestyi vuonna 1986, Cruise oli vasta 24-vuotias. Se oli miehen suuri läpimurtorooli.

Kansainväliset lehdet julkaisivat äskettäin kuvia näyttelijätähdestä jatko-osan kuvauksissa Kaliforniassa San Diegossa. 56-vuotias näyttelijä vaikutti hyväntuuliselta ja hymyileväiseltä rooliasussaan, johon kuuluu erottamattomasti prätkätakki ja aurinkolasit.


Daily Mail toteaa artikkelissaan, että monet ovat hämmästyneet suuresti siitä, miten Cruise ei näytä tuoreissa kuvissa päivääkään vanhemmalta kuin alkuperäisessä Top gun -elokuvassa, vaikka kuvausten välillä on kulunut 32 vuotta aikaa.

Cruise tunnustautuu itsekin hyvin innokkaaksi moottoriurheilun harrastajaksi. Hän moottoripyöräili tiistaina ympäri kuvauspaikkaa roolivaatteissaan hyväntuulisena.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Elokuvan jatko-osan tekeminen on viivästynyt useita vuosia alun perin aiotusta, koska alkuperäinen ohjaaja Tony Scott kuoli oman käden kautta vuonna 2012. Jatko-osa ilmestyy näillä näkymin teattereihin vuonna 2020.


Cruise on oman kertomansa mukaan kuntoutunut hyvin elokuussa 2017 sattuneesta onnettomuudesta.
Näyttelijä joutui Mission: Impossible – fallout -elokuvan kuvauksissa vakavaan onnettomuuteen, kun hän suoritti vaikeaa stunttia. Tähti hyppäsi kerrostalon katolta toiselle mätkähtäen kerrostalon seinää vasten. Hänen jalkansa murtui huonosti suunnitellussa stuntissa.

Cruise joutui olla onnettomuuden jälkeen pitkään sairauslomalla. Hän palasi töihin elokuvien pariin tämän vuoden helmikuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt