”Luottakaa aina vaistoonne...” – Somessa leviää kirje, josta paljastuu törkeitä yksityiskohtia brittien TTK:n pettämisskandaalista

Julkaistu:

tanssii tähtien kanssa
Brittien TTK:n julkkisosallistuja narahti salasuhteesta tanssiparinsa kanssa, vaikka molemmat olivat tahoillaan tiukasti varattuja.
IS kertoi maanantaina Brittien Tanssii tähtien kanssa -kisaa kuohuttavasta tapauksesta, kun katsojille valkeni, että ohjelmassa kisaavalla julkkisosallistujalla on salainen romanssi tanssijaparinsa kanssa.

Tapaus aiheutti katsojissa harmia, sillä koomikko Seann Walsh petti parinsa kanssa omaa tyttöystäväänsä. Niin ikään myös tanssija Katya Jones on tahollaan naimisissa. Vyyhti lähti liikkeelle, kun tanssipari kuvattiin suutelemassa intohimoisesti lontoolaisen pubin edustalla myöhään illalla.
Salaromanssin molemmat osapuolet kiirehtivät pahoittelemaan käytöstään julkisuudessa. Jones sanoi olevansa onnellisesti naimisissa ja olevansa kovin pahoilleen tekemästään ”yhden kerran tapahtuneesta virheestä”. Kaksikko selitti kommenteissaan, että he olivat nauttineet muutamia drinkkejä ja hairahtuivat siksi suukottelemaan keskenään.

Daily Mailin mukaan TTK:n tuotanto on kieltänyt kaksikkoa esittämästä tulevana viikonloppuna liian seksikästä tanssiesitystä. Aiempina viikkoina heidän esityksensä ovat tihkuneet seksiä. Kaksi viikkoa sitten he esittivät hyvin intensiivisen tanssin Justin Timberlaken SexyBack-kappaleen tahtiin (katso video alla).
Nyt brittimediassa kuohuu jälleen, sillä Walshin petetty tyttöystävä Rebecca Humphries on julkaissut avoimen kirjeen, jossa hän kertoo oman näkemyksensä sotkuun.

Brittilehdet kertovat, että Humphries kirjoittaa nettimaailmassa leviävässä kirjoituksessaan, että hän ei ole uhri, mutta haluaa selventää silti pari asiaa. Yksi hänen tärkeimmistä pointeistaan kirjoituksessa on, että hänen ex-miesystävänsä ei ole pyytänyt häneltä missään vaiheessa anteeksi. Viestistä käy myös ilmi, että pariskunta ei ole enää yhdessä.

– Ne kuvat (pubin edessä) otettiin 3. lokakuuta. Se on myös syntymäpäiväni. Sean tekstasi minulle kymmeneltä illalla, että he olivat menossa viattomasti yhdelle lasilliselle. Puhuimme siitä keskenämme. Sanoin hänelle siinä vaiheessa, että hänen toimensa viimeisen muutaman viikon aikana ovat tuoneet minulle tunteen, että jotain sopimatonta on meneillään. Hän kutsui minua aggressiivisesti ”psykoksi” ja sekopääksi. Hän on tehnyt niin lukuisia kertoja suhteemme aikana, kun olen kyseenalaistanut hänen satuttavan käytöksensä.

Humphries toteaa olevansa nyt vapaa suhteesta, mutta haluaa auttaa muita sellaisia, jotka tuntevat olevansa loukussa huonosti käyttäytyvän ihmisen kanssa, jota kuitenkin rakastaa.

Pariskunta ehti olla yhdessä viiden vuoden ajan, joten suhde oli jo edennyt vakavalle tasolle.

– Luottakaa vaistoonne ja itseenne. Se on enemmän kuin vain valehtelemista. Se on kontrolloimista, Humphries huomautti.

Ota kantaa

Onko suuteleminen mielestäsi pettämistä?

Kyllä 86% Ei 14%
Ääniä yhteensä 8464

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt