Viihde

Sara Sieppi muutti hiustyyliään – poikkeaa aiemmasta luonnollisuudellaan: Onko tässä julkkisten tämän syksyn muotivillitys?

Julkaistu:

hiustyyli
Missikaunotar Sara Sieppi julkaisi Instagramissa ihastusta herättäneen kuvan uudesta kampauksestaan.
Juontaja ja Miss Suomi Sara Sieppi säväyttää nykyään uudenlaisessa hiustyylissä.

Sieppi poseeraa tuoreissa kuvissaan luonnollisen vaaleanruskean sävyiseksi värjätyissä hiuksissa. Hänen kampauksessaan on paljon erisävyisiä raitoja ja luonnonmukaisia sävyjä.

Aiemmin Siepillä on ollut hyvin vaalea tukka ja vielä aiemmin tummanruskea tukka.
Viimeisen vuoden ajan julkkisten hiusmuodissa vallalla ovat olleet hauskat pastellivärit, häivähdykset pinkkiä tai violettia hiuksissa sekä hopeansävyiset hiukset.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Muotilehti Marie Claire esittelee jutussaan, että luonnottomat värit hiuksissa painuisivat tänä syksynä unholaan. Uusia hittivärejä hiuksissa olisivat sen sijaan korpinmusta, kermanvaalea ja tummanvaalea blondi sävy, jossa hiusten tyvi jätetään tummemmaksi kuin muut hiukset.

Yksi lehden esittelemistä tämän syksyn hittisävyistä on ”bronde”, joka muistuttaa hiukan Siepin uutta tyyliä. Bronde tarkoittaa hiuskielellä blondin ja brunetin sekoitusta eli hiustyyliä, jossa on paljon erisävyisiä raitoja.
Siepillä on elämässään muitakin uusia tuulia kuin hiusväri, sillä hän kertoi hiljattain julkisuudessa eronneensa avopuolisonsa kanssa ja muuttaneensa uuteen kotiin asumaan. Sieppi kertoi muuttuneesta elämäntilanteestaan IS:n haastattelussa äskettäin.
– Nyt kolmen vuoden suhteen jälkeen aion ottaa aikaa isosti itselleni. Keskityn omiin juttuihini ja etenkin alan elää omaa elämääni yksin, Sieppi sanoi.

Hän kertoi, että Helsingin Kalliossa sijaitseva uusi asunto on tuntunut kodilta heti ensisilmäyksestä alkaen. Sen parhaita puolia ovat suuret ikkunalaudat, valoisuus ja remonttiratkaisuissa yhdistelty sekoitus uutta ja vanhaa.

Kun hän astui asuntoon ensimmäistä kertaa sisään, se tuntuikin hänestä heti kodilta.

– En ole tällä hetkellä surullinen, vaan minulla on ennen kaikkea odottava fiilis. Uudessa kodissa pystyn aloittamaan kaiken puhtaalta pöydältä. Pystyn hengittämään ja keskittymään itseeni.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt