Viihde

Mailis Penttilä julkaisi kuvia avonaisessa iltaleningissä – järkyttyi, kun huomasi, millaisia viestejä hänelle alkoi sadella: ”Pahastuu mun rinnoista”

Julkaistu:

somekohu
Julkkiskaunotar järkyttyi saamistaan törkyviesteistä.
Julkkiskaunotar Mailis Penttilä julkaisi viikonlopun jälkeen suositussa Instagram-profiilissaan kuvia, joissa hän poseeraa avopuolisonsa kanssa juhlissa Samppalinnassa. Kuvissa Penttilällä on yllään näyttävä ja varsin avonainen musta leninki.

Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tuttu Penttilä poseeraa toisessa otoksessa yhdessä avopuolisonsa Pekka Koskisen kanssa. Samalla hän ylistää rakkauttaan miestään kohtaan kuvatekstin muodossa.
Penttilä kertoo nyt somessaan siitä, miten järkyttynyt on kuvista saamastaan palautteesta.

– Joka kerta kun laitan jonkun vähänkin paljastavan kuvan niin kuvien kommentointi täyttyy tän tyylisillä jutuilla. En ikinä pysty ymmärtämään miksi sellaiset ihmiset, jotka pahastuu mun rinnoista seuraa mua, Penttilä kirjoittaa Instagramin stories-palvelussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Stories-osiossa julkaistussa kuvankaappauksessa näkyy, miten miespuolinen henkilö kommentoi Penttilän kuvaa erittäin alatyylisesti (”kivat tissit h*ora”).

– Tuun jatkossakin laittamaan just sellaista sisältöä kun haluan, koska tää on mun oma profiili ja mun oma kroppa, nainen täräyttää vastaukseksi kommentoijille.
Hän jatkoi aiheesta illalla vielä yhden päivityksen muodossa.

– On sääli, että joidenkin mielestä vielä nykypäivänäkin pitäisi pukeutua niin, että ei vahingossakaan näytä mitään muotoja. Tämä on mun oma kroppa ja mun omat säännöt. Pukeutukaa ja kantakaa itseänne juuri niin kuin haluatte, kuuluu kirjoitus.

Ota kantaa

Oletko törmännyt vihapuheeseen somessa?

Kyllä 62% En 38%
Ääniä yhteensä 10568

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt