Bachelorette-Jenny ei ole uskoa korviaan – BB-Tero lataa tiskiin hämmentäviä mietteitä seurustelusta: ”En hae mitään parisuhdetta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Bachelorette-Jenny ei ole uskoa korviaan – BB-Tero lataa tiskiin hämmentäviä mietteitä seurustelusta: ”En hae mitään parisuhdetta”

Big Brotheristakin tuttu Tero hämmentää Jennyn Bachelorette Suomi -ohjelmassa.

8.10.2018 17:31

Bachelorette-Jenny vaikuttaa kiinnostuneen Terosta, jonka moni tv:n katsoja muistaa Big Brother -sarjasta. Jennyllä itsellään ei vielä ole aavistustakaan miehen tosi-tv-menneisyydestä.

– Tero vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta kaverilta. Hänellä on tummat piirteet ja on kyllä komea! Jenny kertoo ja vie miehen kanssaan juttusille.

Keskustelu sujuu kuitenkin hieman erikoisissa merkeissä, sillä Jenny ei saa kiinni Teron ajatuksenjuoksusta.

– Lähetäänkö heti tiukoilla kysymyksillä? Turhat liirumlaarumit pois. Miksi olet ollut parisuhteessa? Tero täräyttää heti kärkeen.

– Ai miksi olen ollut parisuhteessa? No, siitä on kyllä aikaa, mutta silloin kun olen viimeksi ollut, olen ollut tosi ihastunut ja nähnyt myöskin tulevaisuuden sen toisen ihmisen kanssa, Jenny vastaa.

Teron itsensä on hankalampi vastata samaan kysymykseen, sillä ensin hän haluaa määritellä sanan ”parisuhde”.

– Mie näen parisuhteen vaakakuppina, täs on parisuhde ja täs on kumppani, ja ihmiset tasapainottelee siinä, kumpaa ne haluaa. Aika moni haluaa parisuhteen, ei ole niin suurta merkitystä, kuka se on. Mulla se menee toisinpäin. Mie en hae mitään parisuhdetta, en kaipaa parisuhdetta, mies selittää.

Jenny etsii elämänsä rakkautta Bachelorette Suomi -ohjelmassa.­

Vuorovaikutus alkaa takkuilla, ja Jennyllä on vaikeuksia päästä samalla aaltopituudelle Teron kanssa:

– Osa Teron jutuista meni niin kaukana ja niin korkealla, että en ihan ollut aina perillä tai en saanut kiinni, Jenny paljastaa myöhemmin.

Tero kertoo Jennylle seurustelleensa kaiken kaikkiaan reilun vuoden ajan ja tunnustaa olevansa varsin nirso naisten suhteen:

– En näe, että lukittautuisin jonkun ihmisen kanssa yhteen, jos mulla on kuitenkin sellainen olo, että voisi löytyä joku mielenkiintoisempi. Musta siinä ei ole mitään järkeä. Jos mä olen jonkun kanssa, silloin ne toiset naiset... niiden pitäisi tuntua siskoilta, Tero paasaa.

Teron ajatukset hämmentävät Jennyä.­

Jenny näyttää hieman turhautuneelta kuunnellessaan Teroa ja kysyy, eikö miehellä sitten ole koskaan ollut ketään, jonka kanssa tunteet olisivat olleet aitoja.

– On, on niitä ollut! mies vakuuttaa.

– Mulla on, niin kuin varmaan sullakin, kriteerit korkeat, korkeammat mitä keskivertoihmisellä, Tero selventää Jennylle.

Jenny itse haluaa oikaista väärinkäsityksen, että hänellä olisi jotenkin poikkeuksellisen tiukat vaatimukset poikaystävälle:

– En halua sanoa, että mulla olis kriteerit niin… Kenenkään ei pitäisi joutua tyytymään! Jenny näpäyttää.

Ennen ruususeremoniaa Tero kertoo, ettei välttämättä halua jatkaa Bacheloretteen tutustumista ohjelmassa:

– Jos mulle tarjotaan ruusua, en ole ihan varma, otanko ruusua vastaan, mies empii.

Bachelorette Suomi maanantaisin kello 21 Livillä. Liv ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?