Unelmien poikamies -kilpailija kuoli dramaattisesti vain 38-vuotiaana – lyyhistyi pulpettiin kesken oppitunnin

Julkaistu:

suru-uutinen
Unelmien poikamiehessä nähty kaunotar kuoli yllättäen 38-vuotiaana.
Unelmien poikamies -suosikkisarjassa nähty Cristy Caserta on kuollut. Nainen kuoli torstaina vain 38-vuotiaana.

Useiden yhdysvaltalaislähteiden mukaan opiskelujaan jatkanut Caserta oli ollut parhaillaan oppitunnilla Sunrisessa Floridassa, kun hän oli yhtäkkiä menettänyt tajuntansa. Opiskelutoverit olivat huomanneet, että Casertan kahvimuki oli pudonnut, jonka jälkeen nainen oli lyönyt päänsä pöytään. Ystävät luulivat hänen nukahtaneen, mutta kun hän ei ollut reagoinut, niin he olivat soittaneet hätänumeroon.

Casertalle annettiin ensiapua ja hänet kuljetettiin sairaalaan, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä, ja hän kuoli sairaalassa.

Kuolinsyy ei ole vielä selvillä ja sen selvittämisessä voi kestää useita viikkoja.

Casertan kuolemasta kertoi ensin Iltalehti.
Caserta oli mukana Bachelor-ohjelman 15. tuotantokaudella, jolloin hän tavoitteli Brad Womackin rakkautta yhdessä useiden muiden naisten kanssa. Tuotantokausi sai ensiesityksensä alkuvuodesta 2011.

Nainen pääsi alussa jatkoon, mutta putosi rakkausmittelöstä ensimmäisen viikon jälkeen.

Ohjelman jälkeen Caserta ei jäänyt paistattelemaan julkisuuteen vaan hän palasi takaisin normaaliin arkeensa asianajajana.
Brad Womack, jonka mielitietyksi Caserta halusi, oli 15. tuotantokaudella mukana Bachelorissa jo toista kertaa. Ensimmäisellä kerrallaan, 11. kaudella, mies valitsi kaksi naista finaaliin, mutta ei lopulta valinnut heistä kumpaakaan.

15. kaudella Womack valitsi Emily Maynardin elämänsä rakkaudeksi, mutta pari päätyi kuitenkin eroon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt