Viihde

Todellinen yllätysnimi Fitnessmalli-kisan suosikiksi! Kira, 34, kiilasi täpärästi Maijun, 20, paikalle: ”Tuntuu todella hyvältä!”

Julkaistu:

fitnessmalli 2018
Fitnessmalli 2018 -kilpailun lukijaäänestyksen on voittanut Kira Tiivola.
Helsinkiläinen Kira Tiivola on voittanut Ilta-Sanomien virallisen finaaliäänestyksen Fitnessmalli 2018 -kisaan liittyen. 34-vuotias Tiivola keräsi äänistä 25 prosenttia.


Tiivola voitti äänestyksen niukalla neljän prosentin erolla toiseksi tulleeseen Satu-Lotta Kainulaiseen. Aiemmissa äänestyksissä kärkeen noussut Maiju Riskala sijoittui viimeisessä äänestyksessä vasta kolmanneksi 20 prosentin äänisaaliillaan.


Kärkikolmikko oli äänestyksessä ylivertainen, sillä neljänneksi tullut Maija Haapanen keräsi äänistä vain 11 prosenttia. Ääniä kilpailussa annettiin huikeat 37 000.

34-vuotias Tiivola on finalisteista vanhin, mutta myös kokenein: Tiivola on tehnyt pitkän uran terveyden ja hyvinvoinnin parissa jo ennen osallistumistaan Fitnessmalli-kilpailuun. IS:n tavoittama ennakkosuosikki kertoo suosion tuntuvan todella hyvältä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– On ihana saada palautetta tekemisistään näin huiman tuen muodossa, Tiivola kertoo kiitellen.

– Hyvinvointivaikuttajaa ei ole ilman ihmisiä, joiden kanssa olla yhdessä vuorovaikutuksessa.


Tiivola kuvailee itseään hyvinvoinnin moniammattilaiseksi niin työkokemuksensa kuin koulutustaustansa puolesta. Nykyisessä työssään hän toimii hyvinvointi- ja työhyvinvointivalmentajana.

– Vahvuuteni on ennen kaikkea monialainen asiantuntijuus. Minulla on valmiuksia olla vahva hyvinvointivaikuttaja tässä hetkessä sekä rohkeutta ja näkemystä kehittää alaa myös tulevaisuudessa omalla osaamisellani ja intohimoisella asenteellani alaa kohtaan, Tiivola analysoi vahvuuksiaan kisassa.


IS:n järjestämä äänestys oli kilpailijoille tärkeä, sillä lukijoiden äänet vaikuttavat kisan lopputulokseen. Äänestyksen voittajana Kira Tiivola saa finaaliin ylimääräiset 5 pistettä, Satu-Lotta Kainulainen 3 pistettä ja Maiju Riskala 1 pisteen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Fitnessmalli 2018 -kilpailun voittaja ratkeaa I Love Me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 21.10. Finaali alkaa kello 15 ja ISTV näyttää sen suorana lähetyksenä.

Kuka on sinun suosikkisi? Kerro kommenteissa!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt