Mailis Penttilä kuvassa miljonääri Pekka Koskisen kanssa – 13 vuotta rakastaan nuorempi kaunotar tekee kaikki kotityöt: ”Meillä ajatusmaailmat kohtaavat”

Julkaistu:

yhteiskuva
Julkkiskaunotar Mailis Penttilä julkaisi kuvan miehensä kanssa Samppalinnasta.
Koko Suomi leipoo -tv-ohjelmasta ja Miss Helsinki -kilpailusta tuttu julkkiskaunotar Mailis Penttilä julkaisi suositulla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä avopuolisonsa Pekka Koskisen kanssa.

Kuvat on julkaistu Samppalinnasta, jossa Koskinen on ilmeisesti juhlinut 40-vuotisjuhliaan. Penttilä hehkuttaa päivityksessään rakkauttaan Koskiseen ja kertoo valitsevansa tämän koko ajan uudelleen ja uudelleen.
Penttilä on kertonut parisuhteestaan aiemmin IS:n haastattelussa vuosi sitten huhtikuussa. Tuolloin Penttilä kertoi asuvansa Helsingin ydinkeskustassa yhdessä avopuolisonsa it-alan yrittäjä Pekka Koskisen kanssa. Helsingin Sanomien mukaan Koskinen oli Suomen hyvätuloisin alle 35-vuotias vuonna 2012, mikäli mukaan lasketaan vain verotettavat tulot.
Pariskunta on pitänyt yhtä jo useita vuosia. Penttilä valotti haastattelussa sitä, miten hän hoitaa heidän suhteessaan kaikki kotityöt.

– Mie tykkään tehdä kaikkia kotihommia, joten miksi en tekisi niitä. Tykkään tehdä ruokaa ja siivota, hän sanoi.


Naisen lausunnot herättivät tuolloin jopa ihmetystä, sillä hän ilmoitti, että kotityöt kuuluvat heidän suhteessaan naisen vastuulle.

– Itse ajattelen niin, että on naisen homma tehdä nuo jutut, mutta tiedän, että monet ajattelee eri tavalla. Mutta meillä tämä toimii hyvin ja ajatusmaailmat kohtaavat, Penttilä sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt