”TTK:n kirous” – Brittien Tanssii tähtien kanssa -julkkis ja tanssija pettivät kumppaneitaan kulissien takana, mutta jäivät kiinni

Julkaistu:

tanssii tähtien kanssa
Tihkuvan seksikkäitä esityksiä TTK-kisassa vetänyt tanssipari jäi kiinni suutelemisesta, vaikka he ovat molemmat tahoillaan varattuja.
Brittien Tanssii tähtien kanssa -kisan kulisseissa syttyi romanssi, joka on ollut omiaan herättämään pahennusta julkisuudessa.

Koomikko Seann Walsh osallistuu kisaan julkkisosallistujana. Hän tanssii kisassa ammattitanssija Katya Jonesin kanssa. Tanssipari jäi viime viikolla rysän päältä kiinni, kun he suutelivat intohimoisesti lontoolaisen pubin edustalla illan hämärässä.

Walsh on seurustellut jo pitkään naisystävänsä kanssa, ja myös Jones on tahollaan naimisissa. Ohjelman katsojat ovat olleet pahoillaan siitä, että rakastettu tanssikisa on jälleen kerran osallistujien henkilökohtaiseen elämään liittyvän kohun keskellä. Brittilehti Telegraph toteaa artikkelissaan, että sitä on kutsuttu ”TTK:n kiroukseksi”.
Yllä olevalla Instagram-videolla näkyy, miten tanssipari esitti yhdessä kaksi viikkoa sitten sunnuntaina tanssin Justin Timberlaken SexyBack-kappaleen tahtiin.

32-vuotias Walsh ja 29-vuotias tanssija Jones ovat olleet kisassa tanssiparina vasta kolme viikkoa, mutta heidät nähtiin ”pussailemassa kuin teini-ikäiset” viime keskiviikkona. Walshin naisystävä, näyttelijä Rebecca Humphries on tukenut kumppaniaan istumalla ensimmäisten suorien lähetysten ajan tiiviisti tanssistudiolla yleisön joukossa.

– Haluan välittää vilpittömän anteeksipyyntöni. Tälle ei ole mitään tekosyitä, mutta se oli vain yksi kerta ja humalainen virhe, Walsh pahoitteli mokaansa.
Viikko sitten sunnuntaina kaksikko esitti jiveä.

Myös Jones kiirehti pahoittelemaan käyttäytymistään.

– En ajatellut yhtään ja se oli yhden kerran virhe muutamien juomien jälkeen. Rakastan aviomiestäni ja olemme onnellisia yhdessä. Tämä ei ole heijastus siitä, millainen suhteemme on, tanssija sanoi.

Strictly come dancing on alun perin brittiläinen formaatti. Maan televisiossa pyörii tällä hetkellä sarjan kuudestoista tuotantokausi. Suomen televisiossa seurataan parhaillaan brittiformaattiin perustuvan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yhdettätoista kautta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt