Viihde

Voiko näitä enää bikineiksi kutsua? Fanit tyrmistyivät Kim Kardashianin uimapukuvalinnasta – aviomieskin yritti hillitä paljastavien kuvien julkaisua

Julkaistu:

Kim Kardashian esitteli omistamiaan vintagebikineitä sosiaalisessa mediassa, eivätkä kaikki fanit pitäneet näkemästään.
Kim Kardashian tunnetaan hämmästyttävistä asuvalinnoistaan, jotka korostavat tosi-tv-kaunottaren muodokasta vartaloa. Kurvikaunottaren uimapukuvalinta on herättänyt paljon ihmetystä tähden Instagram-tilillä, jossa käydään kiivasta keskustelua onko asu sopiva uintiin vai ei.

Uimapuku ei kuvan perusteella ole kuitenkaan aivan oikean kokoinen Kimille ja fanit huomauttavatkin, että tv-tähden tuskin kannattaa lähteä asussa uiskentelemaan.

– Oletko tosissasi? sosiaalisessa mediassa hämmästellään.

– Aivan karmea asu.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tarvitset isomman koon, Instagramissa huomautetaan.
Katso lisää kuvia Kimin kohu-uikkarista täältä.

Monet kummastelivat kommenteissa kolmen lapsen äidin somekäyttäytymistä. Fanit ihmettelevät miksi 37-vuotias tähti kokee tarvetta julkaista paljastavia kuvia sosiaalisessa mediassa.

– Mitä lapsesi mahtavat ajatella äitinsä kuvista isompana?
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Sinulla on rahaa kuin roskaa ja silti julkaiset tällaisia kuvia.


Useat fanit riensivät myös puolustamaan Kimin asuvalintaa. Kommenteissa huomautetaan, että Kimille maksetaan Instagram-kuvista ja mitä enemmän kuva saa huomiota, sitä enemmän Kimin kassaan kilahtaa rahaa.

Amerikkalaismedian mukaan Kim Kardashianin aviomies Kanye West on ollut näreissään vaimonsa paljastavista somekuvista ja pyytänyt Kimiä pitämään vaatteet päällä sosiaalisessa mediassa. Kim on aikaisemmin kertonut hänellä ja Kanyella olevan välillä riitoja hänen Instagram-kuviinsa liittyen.


Kim on kertonut Kardashianit-sarjassa Kanyen yrittävän valvoa mitä kuvia hän julkaisee.

– Sanoin hänelle, että se on minun Instagramini ja minulle ei sanella mitä julkaisen. Kukaan ei komentele minua mitä julkaista, Kim puhisi.