David Beckham ja Guy Ritchie ostivat perinteikkään pubin –molemmat ovat kokeneita kapakoitsijoita

Julkaistu:

Perinteikäs brittipubi The Walmer Castle sai hiljattain uudet omistajat.
Ystävyksinä tunnetut jalkapallotähti David Beckham ja elokuvaohjaaja Guy Ritchie ovat aloittaneet yhteisen projektin. He ovat ostaneet Lontoon Notting Hillissä sijaitsevan The Walmer Castle -pubin noin 3,4 miljoonalla eurolla.

Asiasta kertoo muun muassa GQ-lehti. Sen mukaan kaksikolla on suunnitelma remontoida pubi täysin uuteen uskoon.

Pubi sijaitsee Ledbury Roadilla Holland Parkissa samalla alueella kuin Beckhamin Lontoon-koti.

The Walmer Castle on perustettu vuonna 1845 ja sen interiööriin kuuluu lukuisia alkuperäisiä elementtejä. Juomien lisäksi se tarjoilee perinteistä pubiruokaa. Tripadvisor-sivuston kävijät ovat antaneet pubille useita ylistäviä arvioita kehuen sen henkilökuntaa, tarjoilua ja tunnelmaa.

Sitä kuvaillaan ihanteelliseksi paikaksi lauantai-iltapäivän viettoon. Ei ihme, että moni brittilehti kirjoittaa odottavansa pubista uutta julkkisten kohtauspaikkaa.

Alkoholin valmistus ja myynti ei ole Beckhamille täysin tuntematonta liiketoimintaa, sillä hän on osaomistajana Haig Club -viskitislaamossa. Lisäksi mies perusti vuonna 2010 The Queen Vic -nimeä kantavan gastropubin Los Angelesiin yhdessä huippukokki Gordon Ramsayn kanssa. Pubi sulki ovensa tänä kesänä.


Beckhamin tiedetään myös olevan hienojen viinien ystävä. GQ-lehti kertoo, että viime viikon Pariisin-matkallaan hän nautti vaimonsa Victorian kanssa noin 1500 euroa maksaneen punaviinipullon.

Guy Ritchie sen sijaan on omistanut aiemmin Lontoon Mayfairissa sijaitsevan Punch Bowlin. Se on hieno ja perinteikäs brittipubi, jonka juuret ulottuvat 1700-luvun puoleenväliin.

Ritchie omisti paikan yhdessä entisen vaimonsa Madonnan kanssa, mutta se myytiin vuonna 2013. 2000-luvun aikana se tuli tunnetuksi lukuisista siellä vierailleista julkisuuden henkilöistä.

Tällä hetkellä Ritchie omistaa The Lurking Pub -pubin ja Gritchie Brewing Company -panimon, joka toimii hänen Wiltshiren tilallaan. GQ-lehti arvelee, että Ritchien panimon tuotteita tullaan näkemään myös The Walmer Castle -pubin hanoissa.