Mikael Granlund ja Emmi Kainulainen: kihlat ja vauva!

Yhdysvalloissa kiekkoileva Mikael Granlund ja hänen kihlattunsa Emmi Kainulainen saavat vauvan.

Emmi Kainulainen ja Mikael Granlund ovat olleet yhdessä kuusi vuotta.

Huippukiekkoilija Mikael Granlund, 26, ja hänen sisustusarkkitehdiksi valmistunut puolisonsa Emmi Kainulainen, 27, ovat kihlautuneet. IS:n tietojen mukaan kuusi vuotta yhdessä ollut pariskunta odottaa esikoistaan.

– Vahvistamme tietonne, olemme kihloissa ja vauva on tulossa. Enempää emme halua yksityiselämäämme avata, pariskunta vahvistaa kohteliaasti IS:n tiedot.

Emmi Kainulainen ja huippukiekkoilija, Minnesota Wild -joukkueessa pelaava Mikael Granlund tapasivat vuonna 2012. Aluksi heidän seurustelunsa oli matkustamista mantereelta toiselle, sillä Emmi asui Suomessa ja Mikael Amerikassa.

Nyt pari on asunut Yhdysvalloissa jo neljä vuotta ja kaunis Emmi on jopa maailmankuulun Ford Models -mallitoimiston listoilla. Omaa uraa maailmallakin luova Emmi ei ole jäänyt vain kotiin istumaan vaan hän on valmistunut sisustusarkkitehdiksi ja hän on lifestyle-verkkosivun luova johtaja.

Yhdysvalloissa mallintyön haasteena on työprojektien fyysinen sijainti. Fordin toimistolla Los Angelesissa luvattiin, että mallintöitä ja kuvauksia riittäisi kyllä, mutta silloin Emmin pitäisi muuttaa Enkelten kaupunkiin vähintään pariksi kuukaudeksi tekemään pitkiä työpäiviä.

Emmin mielestä mallintyöt eivät välttämättä ole hänen tilanteessaan sen arvoisia, että hän muuttaisi kotoaan toiselle puolelle Yhdysvaltoja. Emmi ja tämän yhteistyökumppani, valokuvaukseen ja sosiaaliseen mediaan keskittyvä Sarianne Solio jatkavat syksyllä yhteistä projektiaan, Fedited.com-sivuston kehittämistä. Sen lisäksi yritteliäs nuori nainen suunnittelee upeita vaatteita skandinaavista henkeä huokuvalle, omalle CHAÎNE-muotimerkilleen ja maalaa abstrakteja taideteoksia.

Töitä Emmi tekee Minneapolisin kodistaan käsin.

– Totta kai se on joskus yksinäistä. Olen kääntänyt sen kuitenkin voimavaraksi, Emmi kertoi IS:n erikoishaastattelussa syyskuussa 2017.

Yritteliästä nuorta naista harmittaa ajoittain se, että häntä arvioidaan hänen jääkiekkoilijapuolisonsa kautta, vaikka hän on edistänyt omaa uraansa jo kymmenen vuotta.

– Olen kyllä tosi kiitollinen siitä, että en ole joutunut tekemään kompromisseja. Monesti ne, ketkä luopuvat kokonaan omasta urastaan puolison takia, saattavat katkeroitua, hän pohti vuosi sitten.

Isossa perheessä varttunut Emmi kertoi myös toivovansa jossain vaiheessa elämäänsä perheenlisäystä.

– Olen hyvin lapsirakas ihminen, hän sanoi jo tuolloin enteellisesti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?