Fitnessmalli-finalistit näyttävissä kuvissa – Vaikuta voittajaan! Kuka 8 kaunottaresta on suosikkisi?

Fitnessmalli-kilpailu huipentuu 21. lokakuuta I Love Me -messuille, jossa valitaan vuoden 2018 Fitnessmalli.

4.10.2018 17:12

Fitnessmalli 2018 -kilpailu lähenee loppuhuipennustaan, kun finalisit poseerasivat IS:lle vauhdikkaissa sporttikuvissa.

Finaali ratkeaa 21.10 I Love Me -messuilla. Voit seurata finaalia tuolloin Ilta-Sanomien suorassa lähetyksestä.

Ilta-Sanomien lukijat pääsevät vaikuttamaan uuden fitnessmallin valintaan, sillä tämän äänestyksen perusteella voittajalle on luvassa 5 pistettä kilpailussa, toisen sijan saavuttavalle 3 pistettä ja äänestyksen kolmannelle yksi piste kilpailussa. Äänestys löytyy jutun lopusta.

Kymmenen finalistin joukko on supistunut kesän aikana kahdeksaan, kun Laura Kiuru ja Amada Jallow jättivät kilpailun kesken.

– Finaalijakso on pitkä, lähes puoli vuotta, jolloin osalle kilpailijoista elämässä voi tulla muita mielenkiinnon kohteita tai uusia asioita, jolloin kisaan panostaminen ei ole enää mahdollista. Tästä syystä finaalissa nähdään kymmenen sijasta 8 kilpailijaa, kilpailun omistaja Emmi Lehtomaa selvittää IS:lle.

Emmi Lehtomaa luotsaa fitnessmalli-kilpailua.s

Finalistit vastasivat myös seuraaviin kysymyksiin liittyen tulevaan uraansa fitnessmallina.

1. Aikaisempi fitness- ja missitausta?

2. Miten olet valmistautunut kisaan?

3. Mikä tekee juuri sinusta erityisen?

1. Satu-Lotta Kainulainen, Jyväskylä @satulotta

1. Ei ole.

2. Viime vuoden epäonnistumisen jälkeen olen aktiivisesti jatkanut somen työstämistä ja keskittynyt omaan uraani ja tehnyt tilaa kisalle.

3. Entinen kilpahiihtäjä, joten erikoisen hulluna lajina pakko mainita tämä. Mutta olen sosiaalisesti lahjakas ja vaikuttava esiintyjä, joka tekee minusta erityisen ja erottaa muista tytöistä.

2. Sanna-Maija Aalto, Lahti @s4nnis

1.Parhaillaan tavoitteena bikinifitness ja lavalle nouseminen itseään haastaen

2.Valmistauduin kisaan vuosi sitten jo raivaamalla aikaa tekemällä kaikki sairaanhoitajan teoriaopinnot, jotta saan annettua täyden panostukseni kilpailussa!

Harjoittelin myös etukäteen kuvauksellisuutta sekä rakensin sosiaalisen mediani sisältöä itseni näköiseksi ja motivoivaksi.

3.Rempseä luonne yhdistettynä hikiseen jääkiekkoon, jonka rinnalle fitness tuo pientä glamouria.

3. Sanni Saarinen, Helsinki @sannisade

 

1. Osallistuin syksyllä 2016 Fitness Universe -liiton Ms.Bikini & Fitnessmodel -kilpailuun Pariisissa.

2. Koska kisassa etsitään tervettä sporttimallia, jolle liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat arkea ympäri vuoden, ei kisa ole tuonut suurta muutosta treeneihini tai ruokavaliooni. Normaalin arjen ja siihen kuuluvien treenien ohella olen valmistautunut kisaan kehittämällä omaa sosiaalista mediaani, omaa juttuani, sitä mitä minulla on kisassa annettavaa sekä asettanut tavoitteita, joihin haluan kisan kautta hyvinvointialalla tähdätä.

3. Rakastan tieteellistä tietoa, tutkimusta ja hyvin argumentoitua väittelyä. Teen pro gradu -tutkielmaani Helsingin yliopiston kasvatustieteellisessä tiedekunnassa terveys- ja hyvinvointitietoon liittyen.

4. Maija Haapanen, Turku @maijahenriikka

 

1.Olen kisannut vuosina 2014 ja 2016 bikinifitneksessä SM-ja PM kisoissa.

2. Tämä kilpailu on ollut minulle todella mieluisa matka ja se on haastanut minut ajattelemaan, mitä oikeasti haluan elämältä. Sitä kautta olen valmistautunut siirtymään täysipäiväiseksi yrittäjäksi hyvinvointialalle. Kilpailuun valmistautuminen on tarkoittanut kohdallani oman elämän suunnan löytämistä.

3. Olen luonteeltani samanaikaisesti humoristinen, asiallinen ja todella syvällinen. Päivistäni ei ikinä puutu naurua ja hyvää mieltä. Minulle luontaista on kannustaa muita ja luoda ympärilleni hyvää fiilistä.

5. Rosa Helenius, Pori @ro5ahh

1. Ei aiempaa fitness- tai missitaustaa.

2. Olen valmistautunut kisaan elämällä normaalia aktiivista ja hyvinvointia edistävää arkeani. Siihen on tietysti lisänä tullut kaikki kilpailuun liittyvät tapahtumat ja tehtävät, sekä olen lisännyt sisällöntuotantoa sosiaalisen median kanavissani. Lisäksi olen aloittanut syyskuussa harjoittelemaan omaa esitystäni I love me -messuja varten.

3. Minusta tekee erityisen se, että olen aito ja oma itseni. Olen myös hyvin monipuolinen: työkokemukseni, koulutukseni ja harrastukseni antavat minulle laajaa perspektiiviä ja omaan niiden ansiosta useita taitoja.

6. Sade Rajakallio, Vantaa @sadeleonoora

 

1. Minulla ei ole aikaisempaa fitness- tai missitaustaa. Koin Fitnessmalli-kilpailun parhaana kilpailuna juuri siksi, että se keskittyy ulkonäön lisäksi kilpailijoiden arvoihin, sosiaalisen median taitoihin ja valmiuksiin toimia esikuvana nuorille naisille.

2. Aloitin kilpailuun valmistautumisen jo viime talvena olemalla entistä aktiivisempi sosiaalisessa mediassa ja tuomalla minulle tärkeitä asioita vahvemmin esille. Kisakauden aikana olen jatkanut samalla linjalla ja pyrkinyt olemaan seuraajilleni mahdollisimman aito persoona. Kisan ohella olen elänyt normaalia, liikunnallista elämääni!

3. Minut erottaa muista hieman epätavallinen lajivalintani: kuntosalin ohella harrastan nimittäin aktiivisesti pilatesta. Pilates huoltaa kehon ohella myös mieltä!

7. Maiju Riskala, Espoo @maijuriskala

1. Aikaisempaa fitness- tai missitaustaa minulla ei ole.

2. Olemalla oma itseni ja tuomalla persoonaani esiin sosiaalisessa mediassa sekä yhteistyökumppaneille tuotetussa sisällössä. Tietenkin myös olen pyrkinyt kehittämään heikkouksiani ja olenkin rohkaistunut kilpailun aikana huimasti ja alkanut uskomaan itseeni ja omaan osaamiseeni enemmän.

3. Syön vegaanisesti ja urheilen paljon – haluankin rikkoa ennakkoluuloja siitä, ettei kasvisruoka riittäisi paljon liikkuvalle. Lisäksi saan paljon kommentteja siitä, että tuon hymyni ja asenteeni voimin energiaa ja positiivisuutta mukanani tilanteeseen kuin tilanteeseen ja saan muidenkin päivän kääntymään parempaan päin.

8. Kira Tiivola, Helsinki @coachingkira_wellness

 

 

1. Aikaisempaa kokemusta vastaavasta kisasta minulla ei ole, joskin Les Mills SuperStar -kisoissa on tullut kisattua pari kertaa hyvällä menestyksellä.

2. Koen, että kisaan ei ole tarvinnut valmistautua erityisemmin: olen alusta asti tiennyt, minkälaista sanomaa ja energiaa haluan kisassa välittää. Olen alusta asti ollut aito oma itseni ja edennyt kisassa arvoilleni, tyylilleni ja seuraajilleni uskollisena.

3. Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin monitoimiammattilainen niin työkokemukseni, kuin koulutustaustani puolesta. Kun etsitään vuoden valovoimaisinta ja sporttista, hyvinvointivaikuttajaa, niin tulee liikunnan lisäksi olla alan kokemusta ja näkemystä, omata karismaa, särmää, rohkeutta ja itseluottamusta sekä olla ymmärrystä alan tulevaisuudesta. Siksi kannattaa valita minut.

Vaatteet: Yvette

Meikki: Flormar / Heidi Kämppi + Iia Emilia Salmi

Hiukset: MH Hair / Mari Hakala

Rusketus: Vita Liberata / Terhi Ristilä

Fitnessmalli -finalistit.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?