rac

Työputki vieroitti laulaja Pentti Hietasen tyttären isästään – luuli vieraan miehen kömpineen sänkyyn: ”Äiti, kuka toi on?”

Julkaistu:

tainola show 5 vuotta
ISTV:n Tainola Show juhlii tänään viisivuotista taivaltaan. Vuosien varrella Rita Tainolalla on käynyt studiossa jo yli 260 vierasta.
Ilta-Sanomien erikoistoimittajan Rita Tainolan nimikkoshow’n ensimmäinen jakso julkaistiin ISTV:ssä 4.10.2013. Sarjan avausvieraana oli viihdelegenda Danny. Katso Dannyn haastattelu alla olevalta videolta.


Sen jälkeen Tainola Show on ilmestynyt ISTV:ssä joka ikinen viikko vuoden ympäri jo viiden vuoden ajan. Kun mukaan lasketaan muutama erikoisjakso, Ritan vieraana on käynyt jo yli 260 julkisuuden henkilöä.

Tainola Show juhlii työn merkeissä, joten siirrytään tämän viikon jaksoon, jossa vieraana on laulaja, artisti Pentti Hietanen.

Hän astuu 7. lokakuuta Tampere-talon lavalle 60-vuotiskonsertissaan. Illan aikana estradille saapuu Hietasen laulajatuttuja sekä hänen Heini-vaimonsa ja tyttärensä.

Illan aikana kuullaan rokkia, klassista musiikkia ja viihdemusiikin helmiä. Kiireinen mies lähtee melkein heti juhlan jälkeen Tuliset tenorit -kiertueelle ja marraskuun lopussa on vuorossa televisioitava Romantiikan jättiläiset -konsertti Finlandia-talossa.

Hietanen on monipuolinen laulaja, mutta hän sanoo kauniin musiikin olevan se, mikä merkitsee eniten.

– Sydän lyö bluesille ja rokille, opereteissa ja musikaaleissakin esiintynyt mies paljastaa.

Kauniilla lauluilla Hietanen tarkoittaa romanttisia kappaleita. Mies nimittäin myöntää olevansa romantikko.

– Mitä enemmän ikää tulee sitä enemmän kyynelehdin. On monia asioita, jotka koskettavat minua. Ykkösenä ovat lapset ja nuoret sekä heidän hyvinvointinsa, vapaaehtoisena nuoriso-ohjaajanakin toiminut Hietanen kertoo.

Hietasella ja hänen Heini-vaimollaan on kaksi tytärtä; 23-vuotias Roosa ja 26-vuotias Iina.

Laulajan ammatin epäsäännöllisen elämän tietävät kaikki alalla olevat. Artistin perheellä onkin monesti vaikeuksia tasapainotella laulajan keikkakiireiden ja kodin asioiden kanssa. Niin on ollut myös Hietasen kotona.

– Ollessani Helsingin Kaupunginteatterin West Side Story -musikaalissa kävin vain pari kertaa viikossa kotona. Eräänä aamuyönä Iinan nukkuessa vaimoni ja minun välissä tyttö heräsi ja kysyi: Äiti, kuka toi on, Hietanen kertoo ja sanoo sen havahduttaneen hänet perheen ja lasten tärkeydestä.

– Se oli minulle kova juttu. Sen jälkeen olin aina lapsilleni läsnä, kun olin kotona, hän kertoo.
  • Katso Pentti Hietasen koko haastattelu artikkelin yllä olevalta Tainola Show’n videolta.